Haber Detayı
21 Ekim 2015 - Çarşamba 09:21 Bu haber 4869 kez okundu
 
Recep Konuk, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, seçim çalışmalarını Taşeli bölgesinde sürdürüyor. Konuk Karaman’ın Ermenek ilçesi ve Güneyyurt beldesini ziyaret etti ve halkın taleplerini dinledi.
Siyaset Haberi
Recep Konuk, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Taşeli Bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Karaman’ın Ermenek ilçesi ve Güneyyurt beldesini ziyaret etti. Konuk’a ziyaretlerinde çok sayıda AK Parti Karaman İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Recep Konuk’a, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi.

Recep Konuk, Taşeli Bölgesi ziyaretlerine ilk olarak Ermenek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bardak’ı ziyaret ederek başladı. Burada ki ziyaretin ardından Ermenek merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı. Recep Konuk Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör’ü ziyaret ederek Güneyyurt beldesine geçti. Güneyyurt da esnafı ziyaret eden Recep Konuk, burada toplanan kalabalığa seslendi. K

onuk, “Bölge halkının derdi bizim derdimizdir, maden ocaklarının yanı sıra bölgeyi kalkındıracak çalışmalarla ekonomiyi yeniden canlandıracağız.” dedi. AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Taşeli bölgesine gerçekleştirdiği ziyarette “Bölge halkımızın derdi bizim derdimizdir. Biz Taşeli bölgesinde yaşanan sorunların hepsine hâkimiz. Tabi hâkim olmak yetmez. Taşeli bölgesinin sorunlarının çözüme kavuşturulması ve bölge halkımızın özellikle ekonomik anlamda daha rahat yaşam standartlarına kavuşturulması için çalışmalarımızı başlattık. Gerek maden ocaklarıyla gerekse tarım ve hayvancılıkta bölgemizi kalkındıracak çalışmalarla ekonomiyi yeniden canlandıracağız.” dedi. Konuk, “Bizim maden ocaklarıyla ilgili başlattığımız çalışmalar yeni değil. Bu bölgedeki ocaklar, maliyetler, rezervler ve işletilmesi ile ilgili uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projeler var. Bunun yanında bölgenin değişen iklim şartlarıyla tarım ve hayvancılıkta neler yapılabilir bunlar üzerine de projeler geliştiriyoruz. Bu üzerinde çalıştığımız projelerin uygulanabilirliği ve hayata geçirilmesi belki biraz zaman alabilir ama biz inanıyoruz ki Taşeli bölgemiz önümüzdeki süreçte rahat bir nefes alacak. Biz bölgenin sadece maden ocaklarına dayalı ekonomisini çeşitlendirmek istiyoruz.” dedi.

‘’Kalkınmanın önceliği devlet bütünlüğü ve birliğidir’’

Güneyyurt beldesinde ki ziyaretlerini tamamlayan Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Ermenek Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’ne gelerek Ermeneklilere seslendi. Kalkınmanın önceliği devlet bütünlüğü ve birliğidir diyen Recep Konuk, “Geçmişte Dünya devletleri gerek ülkelerinde yaşanan gerekse diğer devletlerle yaşadıkları kavgaları bir kenara bırakıp, ekonomik anlamda aralarındaki sınırları bile kaldırarak bugün güçlü devlet olmayı başarmışlarken bizim onlardan neyimiz eksik. Önceliğimiz aramızdaki fitne fesat kavga gürültüyü bitirip ülkemizde birlik ve beraberliği sağlamak olmalıdır. Tabi Türkiye’nin gelişmesini istemeyen güçler ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunlarla Türkiye’de kaos ortamı hiç bitmesin, kavga hep sürsün istiyor. Bunu da birliğini sağlamış ülkemizin yeniden ihtişamlı günlerine kavuşup cihan devleti olacağını bildikleri ve korktukları için istiyorlar. Ülke olarak buna fırsat vermeyeceğiz vermemeliyiz.” dedi.

‘’Yeni işe giren gençlerin 1 sene boyunca maaşını devlet ödeyecek’’

AK Parti’nin her zaman gençlerin yanında olduğunu ve yeni işe giren gençlerin maaşlarının 1 yıl boyunca devlet tarafından karşılanacağını dile getiren Recep Konuk, “1 Kasım seçimleri için genel merkezimiz ve başbakanımızın özel ve titiz çalışmaları sonucu hazırlanarak Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamemiz gençlere yönelik yapılması planlanan çalışmaların titizlikle ve Türkiye’nin geleceğini düşünerek planlanmış adımlardır. Seçme yaşını 18’e indiren AK Parti olarak yine gençlerimizin ülke yönetiminde etkin sorumluluk almalarını sağlayacak adım olan seçilme yaşının da 18’e indirileceğini seçim beyannamemizde yer verdik. Gençlere yönelik nerede olurlarsa olsunlar internete sınırsız ve ücretsiz erişimlerini sağlayacak imkânın verileceği, kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek ve yine kendi işini kurup geliştirmek isteyen gençlerimize de 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi verileceği, yeni iş kuracak gençlerimize de 3 yıla kadar gelir vergisi muafiyeti sağlanacağı AK Partimizin seçim beyannamesinde yer alan başlıca konulardır.’’ dedi.

‘’Esnafa vergi muafiyeti uygulayıp, çiftçiye de KDV’siz yem ve gübre vereceğiz’’

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti olarak tek başına iktidara geleceklerini ve ülkede yeniden güven, istikrar ve huzurun hakim olacağını söyledi. Ekonomide güven ve istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayan Konuk, “Esnafımız AK Parti iktidarından önce koalisyon hükümetlerinden çok çekti. Artık o günlere geri dönmek istemiyor. Bakınız 13 yıllık Ak Parti iktidarında eğitimden sağlığa, enerjiden spora, gıda ve hayvancılıktan turizme Karamanımıza yaklaşık 7,5 Milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanmış. Bu önemli bir rakam. Önümüzdeki dönemde de bu yatırımların artması işçimizin memurumuzun köylümüzün esnafımızın refah seviyesinin artırılması ve geleceğe güvenle bakması için Ak Partimize olan desteği artırmalıyız ki Karamanımız daha fazla yatırım alsın” dedi. 1 Kasım seçimleri için hazırlanan seçim beyannamesinde esnafa yönelik yapılması planlanan çalışmalara da değinen Konuk, “Önümüzdeki dönemde esnafımıza düşük faizli kredi uygulamalarına devam edileceği beyannamemizde yer alırken, ayrıca 30 bin Türk lirasına kadar faizsiz kredi destek verilmesi de planlanmaktadır. Basit usulde vergilendirilen esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından vergi alınmayacak. KOBİ’lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engeller tümüyle kaldırılacak. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapılacak. Çiftçimizi de ilgilendiren yemde ve gübrede KDV’nin kaldırılması da yine seçim beyannamemizde yer almaktadır. İşte bütünüyle değerlendirdiğimizde Başbakanımız tarafından açıklanan seçim beyannamemizdeki konular 2 Kasım sabahı tek başına iktidar olarak gelecek AK Parti’nin de hükümet programına dönüştürülecek ve bir bir hayata geçirilecektir.” dedi.

Recep Konuk BBP’den AK Parti’ye geçenlere rozetlerini taktı

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Ermenek Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programında sonunda ekibiyle birlikte AK Parti’ye katılan BBP Güneyyurt Belde Başkanı ve ekibine rozetlerini taktı. Burada birlik ve beraberliğe vurgu yapan Konuk, “1 Kasım seçimleri ülkemiz ve şehrimiz için çok önemli bir seçim olacak. Ülkemizin geleceği, siyasi ve ekonomik istikrarı için AK Parti’ye gösterdikleri teveccühten dolayı milletimize teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte ülkemiz için çalışacağız. Bugünlerde birlik ve beraberliğimiz daha çok önem taşıyor. Allah’ın izniyle bir olacağız iri olacağız diri olacağız.’’ dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ziyaret ettiği Ermenek’te ve Güneyyut’te vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti, Karaman, Milletvekili, Adayı, Recep, Konuk, seçim, çalışmalarını, Taş
Yorumlar
Haber Yazılımı