Haber Detayı
27 Ocak 2019 - Pazar 15:08 Bu haber 12569 kez okundu
 
Saadet Partisi Beyşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Acar Oldu
BEYŞEHİR - Saadet Partisi Aday tanıtımı ve kampanya lansmanı toplahtısı Ankara ATO Congresium’da yaptı.
Siyaset Haberi
Saadet Partisi Beyşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Acar Oldu

BEYŞEHİR - Saadet Partisi Aday tanıtımı ve kampanya lansmanı toplahtısı Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, salondaki partililierin alkışları eşliğinde salona girdi. Daha sonra partinin seçim müziği ve “Dürüst olmak Gerekirse” sloganı ile gerçekleştirilecek kampanya içeriği tanıtıldı.

Programda, kampanya simgesi ceket tanıtıldı. Temsili olarak Genel Başkan Temel Karamollaoğlu 5 belediye başkan adayına cepsiz ceket giydirdi.

Aday tanıtım programında 10 Konya ilçe belediye başkan adayı da açıklandı. Konya’dan açıklanan adaylar şu şekilde: “Selçuklu - Kenan Özcan, Ereğli - Nazım Seyhan, Akşehir - Mustafa Karakaş, Cihanbeyli - Mehmet Satılmış, Beyşehir - Mustafa Acar, Çumra - Abdullah Uysal, Sarayönü - Ziya Tokgöz, Kadınhanı - Hüseyin Aydoğdu, Taşkent - Mehmet Emin Aydın, Akören - Mustafa Perihan”

Mustafa Acar sosyal medyadan yaptığı açıklamada: "Şahsımız Saadet Partisi Beyşehir Belediye Başkanlığı adaylığına tensip buyruldu. Milli Görüş davamızda nasip olan her görev bizim için şereftir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki, bu yolda sadece kazanmak var.

Gayret bizden, TEVFİK ALLAH (c.c.)'tandır..."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Saadet, Partisi, Beyşehir, Belediye, Başkanı, Adayı, Mustafa, Acar, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı