Haber Detayı
06 Mayıs 2015 - Çarşamba 11:19 Bu haber 5932 kez okundu
 
Saadet Partisinden Beyşehir Çıkarması
BEYŞEHİR - Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin oluşturduğu "Milli ittifak"ın Konya milletvekili adayları Beyşehir ilçesini ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Saadet Partisinden Beyşehir Çıkarması

BEYŞEHİR - Seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir’e gelen 9 milletvekili adayı, önce ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenledi.
          Basın toplantısında konuşan ilçe başkanı Mustafa Uzun; Beyşehir uzun zamandır beklediği hizmeti alamadığını, hizmet almak için ya illa kendi şehirlerinden olacak yada Milli görüşlü bir aday olacak dedi.
           Konya Milletvekili adaylarından Hasan Hüseyin Uyar, burada yaptığı konuşmada, BBP ve SP'nin oluşturduğu milli ittifak cephesinin AK Parti'nin alternatifi olmadığını söyledi. Milli ittifak'ın milletin özü, milletin ruh kökü ve kendisi olduğunu dile getiren Uyar, "Biz herhangi bir siyasi partinin adaptasyonunu sağlayacak yan sanayi ürünleri falan değiliz, bu memleketin ta kendisiyiz. 'Vatan mevzu bahisse gerisi teferruattır' sözünü düstur benimseyerek bu birlikteliği oluşturduk. Ve milletin teveccühünü göstereceğine inandık" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Saadet, Partisi, Büyük, Birlik, Partisinin, oluşturduğu, "Milli, itt
Yorumlar
Haber Yazılımı