Haber Detayı
13 Haziran 2018 - Çarşamba 13:23 Bu haber 6582 kez okundu
 
Sanayi Esnafı İftarda Bir Araya Geldi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi ilçede değişik sektörlerde faaliyet gösteren sanayi esnafı ile ailelerini sanayi sitesinde kurduğu iftar sofrasında buluşturdu.
Güncel Haberi
Sanayi Esnafı İftarda Bir Araya Geldi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarı programları sona erdi. Dış mahallelerin yanısıra ilçe merkezindeki bazı mahalleler de süren geleneksel iftar buluşmalarının son adresi Beyşehir Sanayi Sitesi oldu.

       Sanayi Camisi önünde kurulan iftar sofrası programına Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un yanısıra AK Parti Konya Milletvekili adayı Gülay Samancı, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Şenol ve meclis üyeleri ile ilçe teşkilatı mensupları da katıldı.

       Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Özaltun, birlik ve beraberlik mesajları verirken, “Tutmuş olduğumuz oruçları Allah kabul eylesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bozmak isteyen şer odaklarına ise fırsat vermesin. İnşallah bu meydanlarda, alanlarda ve dükkanlarda bundan sonra da sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi. Özaltun, sanayi esnafının ramazan bayramını da tebrik etti.

         AK Parti Konya Milletvekili adayı Gülay Samancı da, yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Seçimi’ne değindi. Seçime artık çok az bir zamanın kaldığını vurgulayan Samancı, “Bu seçimde ülke olarak bizler istiklalimizi, istikbalimizi ve istikrarımızı tekrar oylamış olacağız” diye konuştu.

         24 Haziran’ın önemine bir kez daha dikkat çeken Samancı, şöyle konuştu: “Bu seçimlerin şöyle bir ehemmiyeti var, Cumhurbaşkanı hükümet sistemi bu seçimlerle beraber kendisini tezahür etmiş olacak. Diğer taraftan bölgedeki gelişmelere baktığımız zaman ‘beş birleşmez’ dediğimiz düşünceyi bir araya getirmek suretiyle aslında bu seçimlerin ne kadar ehemmiyette olduğunu bir kez daha bizlere göstermiş oluyorlar. İnşallah bunlara hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğiz. Çünkü ülkemizde bölgemizde istikrarın devam edebilmesi için cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili seçimlerinde Ak Parti demek suretiyle hem yasamada hem de yürütmede uyumlu bir çalışma sağlamak üzere Türkiye’de şahlanmaya devam edeceğiz. Türkiye olarak 10 gün sonrasını göremeyen bir ülke iken 16 yıl içerisinde 2071 hedefleri koyan bir ülke durumuna geldik. Hz. Mevlana der ki; ‘Kervanın fazlalığını ve topluluğunu fazla tutun ki; ne kadar halkınız çok olursa yol keseniniz o kadar da az olur.’ Dolayısıyla yapılan ittifaklara ve batının bu şekilde içimize karışmasında ülkemize yapılan oyunlara baktığımız zaman birlik ve beraberlik duygusu içerisinde devam ettiğimiz sürece bizlerin de yolunu kesenlerin az ve zayıf düştüğünü hep birlikte görüyoruz.”

       İftar programının ardından AK Parti Konya Milletvekili adayı Samancı, Belediye Başkanı Özaltun ve beraberindekiler kent merkezinde bulunan bazı park, aile çay bahçesi, pastane ve kafeleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, ramazan bayramını kutladı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Sanayi, Esnafı, İftarda, Bir, Araya, Geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı