Haber Detayı
13 Mart 2018 - Salı 09:03 Bu haber 15439 kez okundu
 
Selçuk Üniversitesi Kick Boks Takımı, Türkiye ikincisi
Selçuk Üniversitesi'nde Antalya'da yapılan ve 65 üniversiteden 468 sporcunun katılımıyla yapılan Üniversiteler Arası Kick Boks Türkiye şampiyonasında takım halinde ikinci olmanın sevinci yaşanıyor.
Spor Haberi
Selçuk Üniversitesi Kick Boks Takımı, Türkiye ikincisi

BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Yalçın Kaya, yaptığı açıklamada, Antalya'da son bulan ve milli takımlar teknik direktörü Mehmet Güçlü nezaretinde iştirak ettiği Üniversiteler Arası Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Selçuk Üniversitesi olarak takım halinde ikinci olmanın başarısını mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

       Kaya, Selçuk Üniversitesi takımında yer alan sporcuları İzzet Arabacı'nın 75 kilo full contact  kategorisinde birinci olduğunu, full contact kategorisinde 57, 63, 48, 65 kilolarda madalya için mücadele eden sporcularının Türkiye ikincisi, yine aynı kategoride  91 ve +70 kiloda mücadele veren sporcularının ise Türkiye üçüncülüğü derecesi elde ettiğini belirtti. Kaya, sporcularının şampiyonada aldığı 1 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük derecesiyle takım halinde Selçuk Üniversitesi'ne ikincilik kazandırdığını belirtti.

       Kaya, elde edilen başarıyı kendilerine bugüne kadar desteklerini hiç esirgemeyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Şahin'e armağan ettiklerini belirtirken, sporcularını da kutladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Selçuk, Üniversitesi, Kick, Boks, Takımı,, Türkiye, ikincisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı