Haber Detayı
19 Nisan 2017 - Çarşamba 17:28 Bu haber 5834 kez okundu
 
Şenol'dan Beyşehir'e Teşekkür
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, 16 Nisan referandum sonuçları için bir açıklama yaparak Beyşehirli hemşerilerine teşekkür etti.
Siyaset Haberi
Şenol'dan Beyşehir'e Teşekkür

BEYŞEHİR - Millet iradesinin yine üstün geldiği ve ülkemizin geleceği için büyük bir adımın atıldığını belirten İlçe Başkanı Mustafa Şenol açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Halkımız 16 Nisan Pazar günü sandığa giderek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair 18 maddelik Kanununu oyladı ve Türkiye genelinde 51,34’lik bir oyla EVET dedi. Beyşehirli hemşerilerimiz ise 71,17 oy ile EVET kararını vererek desteklerini her zaman olduğu gibi esirgememişlerdir.  16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında EVET diyerek Yeni Anayasaya ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.

       Referandum kampanyası süreci boyunca gayretli çalışmalarından ve desteklerinden dolayı Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, İlçe Teşkilatı Yönetimime, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Muhtarlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza ve Partimize gönül veren herkese teşekkür ediyorum.

       Yine aynı süreçte bizlerle birlikte hareket edip bizleri yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve yönetimine, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanları ve yönetimlerine ve referandum günü büyük bir özveri ile seçimde görev alan tüm Kamu Personellerine, Emniyet güçlerimize, sandık görevlilerine, elektrik kesintisi yaşanmaması için nöbet tutan MEDAŞ çalışanlarımıza ve ambulanslarla sürekli hasta taşıyan sağlık ekiplerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Referandum sonucunun ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesinin diliyor, tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şenol'dan, Beyşehir'e, Teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı