Haber Detayı
05 Ağustos 2015 - Çarşamba 22:51 Bu haber 7115 kez okundu
 
Şenollar Ticaret Hizmete Girdi
BEYŞEHİR - İlçemiz Beyşehir’de ticari faaliyetlerini sürdüren Şenol Petrol'ün sahiplerinden İsmail Şenol geçtiğimiz gün Beyşehir’de yeni bir işyerinin daha açılışını gerçekleştirdi.Şenol Petrol'ün sahiplerinden; İsmail Şenol Beyşehir'de yeni bir beyaz eşya mağazası açılışı gerçekleştirdi.
Ekonomi Haberi
Şenollar Ticaret Hizmete Girdi

BEYŞEHİR - Hacıarmağan Mahallesi Antalya Caddesi Kaymakamlık Lojmanı karşısında hizmete giren Şenollar Ticaretin açılışına Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir ilçe eski Müftüsü İbrahim Öcüt, MHP Konya Milletvekili adayı Süleyman Şenol, daire amir ve müdürleri, Beyşehir’deki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
        Açılış töreninde bol kazanç dileğinde bulunan Kaymakam Başıbüyük, yeni mağazanın Beyşehir’e ve sahiplerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Beyşehir ilçe eski müftüsü İbrahim Öcüt’ün duasının ardından açılış kurdelesini Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, İbrahim Öcüt ve Süleyman Şenol birlikte kestiler.
         Açılışı yapılan yeni mağazada elektrikli ev aletlerinin yanı sıra, ev tekstili ve dayanıklı tüketim malları Beyşehir halkının beğenisine sunuldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , İlçemiz, Beyşehir’de, ticari, faaliyetlerini, sürdüren, Şenol, Petro
Yorumlar
Haber Yazılımı