Haber Detayı
26 Ağustos 2024 - Pazartesi 13:57 Bu haber 16915 kez okundu
 
SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanlığına Göral Atandı
BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde dekanlık görevine Prof.Dr.Ramazan Göral atandı.
Eğitim-Kültür Haberi
SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanlığına Göral Atandı

BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde dekanlık görevine Prof.Dr.Ramazan Göral atandı.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ın atanması ile fakültelerde de dekan atamaları gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde dekanlık görevine Prof.Dr.Ramazan Göral atandı.

Atama dolayısıyla dekanlıkta fakültenin akademik ve idari personelinin tam kadro katılım gösterdiği görev devir teslim töreni düzenlendi.

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde uzun süredir dekan olarak görev yapan Prof.Dr.Abdullah Karaman bu görevini aynı fakültede görev yapan Prof.Dr.Ramazan Göral’a devretti.

Fakültenin görevi teslim alan yeni dekanı Prof.Dr.Ramazan Göral, yaptığı konuşmada, görevi devraldığı Prof.Dr.Abdullah Karaman’a fakülteye yaptığı değerli katkılar ile başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Akademik ve idari kadromuzla birlikte, öğrencilerimizin en iyi eğitimi alması ve turizm sektörüne donanımlı bireyler olarak katılması için gerekli tüm çabayı göstereceğiz.

Okulumuzun bulunduğu şehre faydalı olabilmek adına üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye gayret edeceğiz. Bu göreve atanmamı uygun gören Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz hocamıza bu güvenlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Prof. Dr. Abdullah Karaman da konuşmasında, göreve başladığı günden bu yana fakülteyi daha ileriye taşımak için büyük bir özveriyle çalıştığını dile getirerek, şu sözlere yer verdi:

“Öğrencilerimizin ve akademik kadromuzun gelişimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz projelerin olumlu sonuçlarını görmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Projelerimizde emeği geçen başta Akkanat ailesi olmak üzere, paydaşlarımıza ve fakülte personelimize teşekkürü borç bilirim. Görevi, değerli meslektaşım, mesai arkadaşım ve kardeşim Prof. Dr. Ramazan Göral’a devretmekten onur duyuyorum.

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum ve fakültemizin onun liderliğinde daha da yükseleceğine inanıyorum. Bu bir veda değil, her zaman gönüllerimizin bir olduğunu biliyorum."

Tören sonunda Prof.Dr.Göral, Prof.Dr.Karaman’a fakülteye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket ve çiçek takdim etti.

Törene katılanlar ardından her iki ismi tebrik ederek yeni dönemin fakülteye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan, Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada da şunlar kaydedildi:

 “Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi olarak, bu görev değişikliğinin getireceği yeni enerjinin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz ve Prof. Dr. Ramazan Göral’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: SÜ, Beyşehir, Ali, Akkanat, Turizm, Fakültesi, Dekanlığına, Göral, Atandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı