Haber Detayı
14 Mayıs 2019 - Salı 11:36 Bu haber 10351 kez okundu
 
Tayfun Korkmaz’ın “Masal” klibi görücüye çıktı
BEYŞEHİR - Ses sanatçısı ve besteci Tayfun Korkmaz, söz ve müziği kendisine ait olan “Masal” adlı şarkısına video klip çekti.
Yaşam Haberi
Tayfun Korkmaz’ın “Masal” klibi görücüye çıktı

BEYŞEHİR - Ses sanatçısı ve besteci Tayfun Korkmaz, söz ve müziği kendisine ait olan “Masal” adlı şarkısına video klip çekti.

Beyşehir Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde müzik öğretmeni olarak görev yapan Korkmaz’ın büyük bölümü Sonsuz Şükran Köyü’nde çekilen ve youtube ile kişisel sosyal medya hesaplarından da paylaşımı yapılarak görücüye çıkan  son klibi müzikseverlerin büyük beğenisini topladı.

Beyşehir Gölü kıyılarına ait çekimlerin de olduğu kliple Korkmaz’ın müzik dünyasında iyi bir çıkış yakalaması bekleniyor.

“KLİBİ İKİ AYLIK ÇALIŞMAYLA TAMAMLADIK”

Tayfun Korkmaz, “Masal”ın 3. çalışması olduğunu belirtirken, müzik yaşamındaki faaliyetlere ilişkin şu bilgileri verdi.  “Profesyonel anlamda ilk çalışmamı rahmetli Erol Büyükburç ile Niksarin Fidanları türküsüne klip çekerek gerçekleştirdim. Ardından kendi bestelerime yoğunlaşmaya başladım. Yıllardır şarkı besteliyorum. Amacım, şarkılarımı insanlarımızla paylaşmak. Bu konuda, maddi bir beklenti içerisinde değilim. Kollektif bir uğraş ile yaklaşık iki aylık bir süreçte son klibimizi tamamlamayı başardık. Çekimleri Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni sevgili Serkan Daldal’a, montajı ise eski dostum Gürkan Yadigar’a, aranjörlüğü ise sevgili dostum Cantekin Kafalı’ya ait. Çalışmanın vokal kayıtları İstanbul’da alındı. Çekimler için doğal bir görsel zenginlikten yanaydık. O yüzden Beyşehir bölgesi bütün ihtiyaçlarımızı karşıladı diyebilirim. Sonsuz Şükran Köyü kurucusu sevgili ağabeyim Mehmet Taşdiken’e ve güzel Beyşehir’e müzik çalışmalarımdaki destekleri için çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Tayfun, Korkmaz’ın, “Masal”, klibi, görücüye, çıktı,
Yorumlar
Haber Yazılımı