Haber Detayı
04 Şubat 2020 - Salı 13:30 Bu haber 4352 kez okundu
 
Ticaret erbabı ve esnafa elektrikte indirim protokolü
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi odası ve Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile MEPAŞ arasında imzalanan protokolle, üyelerine işyerlerinde kullanılan elektrik ücretlerinde indirim yapılacak.
Ekonomi Haberi
Ticaret erbabı ve esnafa elektrikte indirim protokolü

BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret ve Sanayi odası ve Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile MEPAŞ arasında imzalanan protokolle,   üyelerine işyerlerinde kullanılan elektrik ücretlerinde indirim yapılacak.

Her iki odadan da yapılan açıklamalarda; “Odalarımızın ve MEPAŞ ( Meram Elektrik Perakende Satış AŞ.) ile yaptığımız sözleşme ile 01.03.2020 –28.02.2021 tarihleri arasında iş yerlerinde kullanılan elektrik faturaları üzerinde bir yıl süreyle indirim yapılmasını sağlamış oldu.

“Ekonomik yönden sıkıntılı günler yaşanan camiamızda, sürekli artan elektrik ücretlerini biraz olsun azaltabilmek adına üyelerimiz için, bu sözleşmeyi yapmayı uygun gördük. Artan masrafların yanında çok olmasa da özellikle yüksek miktarlarda elektrik kullanan üyelerimize fayda sağlayacağını umuyoruz. 05 Şubat 2020 tarihine kadar müracaat edenler, 01 Mart 2020 tarihinden itibaren, 28 Şubat 2020 ye kadar müracaat eden üyelerimiz ise, 01 Nisan 2020 tarihinden itibaren, ‘’Aktif enerji birim fiyatı 0,522 olan fiyat 0,47 TL /kWh sabit fiyattan bir yıl süreyle elektrik tedarik edeceklerdir’’ dendi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ticaret, erbabı, ve, esnafa, elektrikte, indirim, protokolü,
Yorumlar
Haber Yazılımı