Haber Detayı
09 Şubat 2022 - Çarşamba 12:08 Bu haber 16012 kez okundu
 
TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim listesi
BEYŞEHİR - TOKİ, Beyşehir'de toplam 51 konutu satışa çıkardı. 2+1 ve 3+1 evler için kura çekilişi bugün yapıldı.
Ekonomi Haberi
TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim listesi

BEYŞEHİR - TOKİ, Beyşehir'de toplam 51 konutu satışa çıkardı. 2+1 ve 3+1 evler için kura çekilişi bugün yapıldı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapmak için başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Beyşehir'de 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 51 konut satışa çıkartıldı.

TOKİ BEYŞEHİR KÜÇÜKAVŞAR KONUT BAŞVURUSU

TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre; Beyşehir ilçesi Küçükavşar Mahallesi'nde bulunan konut projesinde 31 adet 2+1 konut, 20 adet 3+1 konut satışa çıkarıldı.

Kuralı satış yöntemi ile yapılacak olan bu satış için TOKİ, 24 Ocak itibariyle başvuruları almaya başladı. Başvurular 28 Ocak 2022 tarihinde sona erdi.

TOKİ'nin Beyşehir'de satışa çıkardığı konutlar için fiyatlar da belirlendi. Buna göre 2+1 konutlar için 185 Bin TL ile 234 Bin TL, 3+1 konutlar için 222 Bin TL ile 271 Bin TL arasında fiyat çıkartıldı.

Yüzde 10 peşinat ödemesi yapan vatandaşlara 180 ay vade imkanı verilecek. Vatandaşlar bu projeden konut satın almak istemeleri halinde taksitleri 2+1 evler için 928 TL'den, 3+1 evler için 1.111 TL'den başlayacak.

TOKİ BEYŞEHİR KURA SONUCU 2022

TOKİ'nin Beyşehir İlçesinde satışa çıkardığı konutlar için kura çekilişi bugün (9 Şubat 2022 Çarşamba günü) gerçekleştirildi.

Çekiliş sonrası belirlenen talihliler şöyle:  TOKİ Beyşehir Küçükavşar kura çekilişi sonucu 2+1 evler asil talihlilerin listesi 2022 

Yunus Emre Kapu, İsa Silahşör Gündoğdu, Abdülbaki Aslan, Osman Erol, Durmuş Cevizci, Şerife Kalkır, Fevzi Naz, Merve Çiğdem, Hasan Gök, Cengiz Harman, Kürşat Rahmi Gümüş, Mehmet Ali Kula, Nevzat Kaya, Kadir Kademe, Hüseyin Gündüz, Nejla Yazar, Kazım Şahinkaya, Yaşar Balkı, Ali Kılınçer, Tugay Özdemir, Hasan Sayın, Yurdal İbaoğlu, Mehmet Örün, Fahriye Pektez, Diyar Alıcı, Aysun Şen Bozdağ, Vail Elhumeydan, Veysel Sadık Pampu, Ali Kiraz, Hakan Çelik, Tuncay Barut. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar kura çekilişi sonucu 3+1 evler asil talihlilerin listesi 2022 

Fatih Yasin Aşık, Ahu Kocadayı, Ethem Çukurova, Emine Alsan, Mustafa Çiçekdağı, Serdar Arslan, Ali Uslu, Hakkı Dinvar, Zeki Yılmaz, Salih Kaya, Dudu Yenice, Havva Dilek Götürmen, Alican Saka, Dursun Zümbül, Yılmaz Uluöz, Sinan Çoban, Ramazan Uğurlu, Menekşe Özgen, Zeynep Selvi, Bilal Çalışkan.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: TOKİ, Beyşehir, kura, sonuçları, isim, listesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı