Haber Detayı
03 Aralık 2020 - Perşembe 09:50 Bu haber 16829 kez okundu
 
Toki'den Beyşehir'e 494 konut
BEYŞEHİR - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Beyşehir ve bağlı 2 mahallesinde toplam 494 yeni konut daha inşa edecek.
Ekonomi Haberi
Toki'den Beyşehir'e 494 konut

BEYŞEHİR - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Beyşehir ve bağlı 2 mahallesinde toplam 494 yeni konut daha inşa edecek.

TOKİ Başkanlığı, resmi internet sitesinden Beyşehir ilçe merkezi ile Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan toplu konut projelerinde ihale tarihlerini kamuoyu ile paylaştı.

Buna göre, TOKİ Başkanlığı tarafından Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi’nde 3.etap projesi kapsamında toplam 317 yeni konut inşa edilecek. Konutların inşaat, altyapı ve çevre düzenleme işi 29 Aralık 2020 tarihinde ihale edilecek.

Beyşehir’in av tüfeği üretiminde söz sahibi mahallelerinden Huğlu’da da ikinci etap toplu konut projesi kapsamında 71 konut daha inşa edilecek.

Yerleşim merkezinde inşa edilmesi planlanan konutların inşaat, altyapı ve çevre düzenleme işi de 3 Şubat 2021 tarihinde ihale edilecek.

TOKİ, ÜZÜMLÜ'DE İLK KEZ TOPLU KONUT ÜRETECEK

Beyşehir’in av tüfeği üretimiyle ünlü bir başka dış mahallesi olan Üzümlü Mahallesi’nde de ilk kez toplu konut projesi hayata geçirilecek.

Bu kapsamda, yerleşim merkezine inşa edilmesi planlanan 106 konut ile 1 ticaret merkezinin inşaat, altyapı ve çevre düzenleme işi 21 Ocak 2021 tarihinde ihale edilecek.

E ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek ihalelerin başlama saati ise 14.00 olarak duyuruldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Toki'den, Beyşehir'e, 494, konut,
Yorumlar
Haber Yazılımı