Haber Detayı
28 Ağustos 2020 - Cuma 10:10 Bu haber 9980 kez okundu
 
Topaloğulları Ufuk Et ve Sucuk Ürünleri Perakende Satış Mağazası Hizmete girdi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinin et ürünleri ve sucuk imalatı sektöründe önemli bir markası olan Topaloğulları, şehrimize yeni bir perakende satış mağazası daha kazandırdı.
Ekonomi Haberi
Topaloğulları Ufuk Et ve Sucuk Ürünleri Perakende Satış Mağazası Hizmete girdi

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinin et ürünleri ve sucuk imalatı sektöründe önemli bir markası olan Topaloğulları, şehrimize yeni bir perakende satış mağazası daha kazandırdı.

Beyşehir’de yöresel damak tadı olarak başlayan ve ülke genelinde kendini ispatlamış bir lezzet haline dönüşen et ve sucuk ürünlerinde son dönemde iddialı bir marka haline gelen Topaloğulları Et ve Sucuk, yeni perakende mağazasıyla kalite ve güler yüzün adresi olmayı sürdürüyor.

Ufuk Elkin Topaloğulları Et ve Sucuk Ürünleri Perakende Satış Mağazası, Recep Bilginer Caddesi (eski cezaevi caddesi) üzerinde düzenlenen açılış töreninde yapılan dualar eşliğinde ilçe halkının hizmetine girdi.

İlçede sektöre 24 yıldır verdiği hizmetle Topaloğulları markasına imza atan aile fertlerinden, aynı zamanda AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, açılışta yaptığı konuşmada, işyerinin açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.

“BU ŞEHRİN İNSANI MÜTEŞEBBİSTİR”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da konuşmasında, Topaloğulları’nın ilçede önemli bir marka değeri olduğunu ve bunun yakından şahidi olduğunu belirterek, “Bu şehrin insanı müteşebbistir. Hangi alanda ne yaparlarsa başarırlar, o duygular içindeyim. Bu mekan Elkin ailesine hayırlı olsun. Bunlar bizim medarı iftiharlarımız.”ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH SADECE BEYŞEHİR’LE SINIRLI KALMAZLAR”

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir de, Topaloğulları markasının ilçede ticarette uyulması gereken tüm kurallara riayet eden bir marka olduğunu belirterek, bundan dolayı aile fertlerine teşekkür ederken, “İnşallah, sadece Beyşehir’le sınırlı kalmazlar. Konya’da hatta ulusal bir marka haline gelirler. Bu mağazamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“TOPALOĞULLARI MARKASI TANINAN BİR MARKA”

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Arıcıgil Samancı ise, yaptığı konuşmada, Beyşehir’de Topaloğulları markasının bölgede kalitesiyle ve özverili çalışmalarıyla bilinen ve tanınan bir marka olduğuna vurgu yaptı. Bu markanın gelecekte sadece bölgede değil, yurt çapında, hatta yurtdışında da bir marka haline gelmesini temenni ettiğini dile getiren Samancı, “Hayırlı olsun. Allah, hakikatinden, istikametinden bozmadan helal kazançlar, bol bereketler versin inşallah.”şeklinde sözlere yer verdi.

“BEYŞEHİR’İMİZLE ÖVÜNÜYORUZ…”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da konuşmasında, açılış törenindeki birlik ve beraberliğe dikkati çekti. Bu birlikteliğin bir berekete vesile olduğunu ifade eden Angı, birlik ve beraberliklerin hem ilçeyi, hem şehri, hem de ülkeyi büyüttüğüne vurgu yaptı, “Bu bereketten doğan rahmet hepimizi kuşatsın inşallah. Hep birlikte bu gayreti göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızdan, kaymakamımıza, tüm kurum amirlerimize, yerel yöneticilerimize ve milletvekillerimize bu anlamda teşekkür ediyorum. Bu ülke adına gece gündüz koşturuyorlar, güzel işler yapalım diye. Tabi vatandaşlarımız da ellerinden gelen gayreti ilçelerde, şehirlerde, ülkemize nasıl katkı sağlarız, nasıl insanı çalıştırırız, hizmeti nasıl iyileştiririz diye çabalıyor.Bunlardan bir tanesi de inşallah bugün bir mağazasının açılışını daha yapacağız.Ben başta aile büyükleri olmak üzere tüm aile fertlerine ve emeği geçenlere, müesseselerde çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tabi markamızın büyümesi, hepimizin arzusu. Ben de aynı temennilere katılıyorum. İlçemiz aksındaki gelişmeler, Konya olarak denizimizin olduğu ilçemiz güzel bir ilçe. Beyşehir’imizle övünüyoruz. Bu güzellikleri artırmak adına da hep birlikte gayret edeceğiz inşallah.Bu vesile ile müessesemizin hayırlı olmasını diliyor, başta aile olmak üzere herkese hayırlı bereketli kazançlar getirmesini diliyorum. Güzel işler yapsınlar ve sayıları da her geçen gün artsın. Genç bir nüfusuz, ekonomimizi büyütüp üretimi artırırsak Türkiye kendine yeter bir ülke. Yetmenin de ötesine geçiyoruz artık. İnşallah ihtiyacı olan her yere de ulaşmanın çabasını gösteren bir yönetim anlayışı sergiliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından mağazanın açılışı kurban kesilmesi ve dualar edilmesinin ardından kurdela kesimi yapılarak gerçekleşti. Sonrasında katılımcılar ve davetliler mağazayı gezerek işyerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Açılışa, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Arıcıgil Samancı, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Hüyük İlçe Başkanı Muammer Karaaslan, Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütçü, Beyşehir Kadın ve Gençlik Kolları mensupları, parti teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Nazım Parla, Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ergin, Beyşehir’deki kamu kurumlarının müdürleri, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Topaloğulları, Ufuk, Et, ve, Sucuk, Ürünleri, Perakende, Satış, Mağazası, Hizmete, girdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı