Haber Detayı
01 Kasım 2021 - Pazartesi 10:16 Bu haber 7855 kez okundu
 
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Beyşehir’e Geliyor
BEYŞEHİR - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 2 Kasım Salı günü Beyşehir ilçesine gelecek.
Siyaset Haberi
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Beyşehir’e Geliyor

BEYŞEHİR - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 2 Kasım Salı günü Beyşehir ilçesine gelecek.

Bakan Karaismailoğlu, Beyşehir’de yapımı tamamlanan yeni çevre yolunun açılışını yapacak, ardından partisinin ilçe teşkilatını ziyaret edecek, kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde de bulunacak.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ELKİN, BEYŞEHİR HALKINI AÇILIŞA DAVET ETTİ

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, 2 Kasım Salı günü Beyşehir’e gelecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun ziyaret programıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, tüm Beyşehirli hemşerilerinin açılış programına davetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Kıymetli hemşehrilerim; 2 Kasım Salı günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Çevre yolumuzun açılışı için Beyşehir’imizde olacaklardır. Şimdi Beyşehir olarak siyasi rozetlerimizi çıkarma, birlik ve beraberlik ruhu ile tek vücut olma vaktidir. Sayın Bakanımız ve beraberindeki heyete dahil olan tüm misafirlerimizi Beyşehir’imize yakışır şekilde karşılamak için hepinizi açılışımıza bekliyorum. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ 4.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE KARŞILAMA…

Salı günü Akşehir ilçesindeki ziyaret programının ardından Beyşehir’e gelecek olan Bakan Adil Karaismailoğlu için Beyşehir’de saat 14.30’da Isparta yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 4.Bölge Müdürlüğü önünde bir karşılama programı yapılacağı da belirtildi.

Saat 15.00’te ise çevre yolunun 6.kilometresinde açılış programı gerçekleştirilecek. Ardından yeni çevre yolu hizmete açılacak.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ulaştırma, Ve, Altyapı, Bakanı, Karaismailoğlu, Beyşehir’e, Geliyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı