Haber Detayı
21 Ekim 2017 - Cumartesi 11:37 Bu haber 4869 kez okundu
 
Uluslararası Fuarda Beyşehir'i İlçe Milli Eğitim Temsil Etti
BEYŞEHİR - Ankara Cer Modern Open Area’da gerçekleştirilen Doğal Öyküler Kitabı Tanıtımı ve Küçük Destekler Fuarında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Beyşehir’i temsil etti.
Eğitim-Kültür Haberi
Uluslararası Fuarda Beyşehir'i İlçe Milli Eğitim Temsil Etti

BEYŞEHİR - Küresel Çevre Fonu (Global Environment Facility -GEF), BM Kalkınma Programı (UNDP), BM Çevre Programı (UNEP) ve Dünya Bankası tarafından yönetilen ve Beyşehir genelinde yürütülen 4 proje tanıtımının ve bilgi paylaşımının yapıldığı Ankara Cer Modern Open Area’da gerçekleştirilen Doğal Öyküler Kitabı Tanıtımı ve Küçük Destekler Fuarında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Beyşehir’i temsil etti.

      İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk yaptığı açıklamada; ‘Beyşehir’de hali hazırda yürütülen sürdürülebilir tarım uygulamaları, endemik balık türleri, Beyşehir’de balıkçılık, eko turizm altyapısı, Leylekler Vadisi gibi projelerde ortaklık ve danışmanlık yapan Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beyşehir’in gelişmesinde ve tanıtılmasında elinden geleni yapıyor. Yerel, ulusal ve uluslararası her platformda Beyşehir’i tanıtmaya özen gösteriyoruz. Proje birimimiz kültürel, sosyal, ekonomik, ekolojik alanlarda uluslararası çapta proje üretip yürütmektedir. Aynı zamanda ulusal ve uluslararası STK’lar ile koordineli çalışarak İlçemizi el birliği ile her alanda geliştirmeye, yenilemeye çalışıyoruz.’ dedi.

      Konuk, ayrıca Fuar kapsamında Beyşehir’in yerel ürünleri ve tarihi kültürel yerlerinin tanıtımının yapıldığını ifade etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Uluslararası, Fuarda, Beyşehir'i, İlçe, Milli, Eğitim, Temsil, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı