Haber Detayı
02 Haziran 2018 - Cumartesi 10:08 Bu haber 7217 kez okundu
 
Yağmur Altında Kardeşlik İftarı
BEYŞEHİR - Beyşehirliler, göl kenarındaki festival alanında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeşlik İftarı bereketini yağan yağmur altında yaşadı.
Güncel Haberi
Yağmur Altında Kardeşlik İftarı

BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

         Festival alanında vatandaşlar dağıtılan yağmurlukları giyerek yağış altında iftarını açarken, bazı vatandaşlar da Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde kurulan sofralarda biraraya geldi.

          İftar programına AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütçü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

          Yağmur altında gerçekleşen iftarda Beyşehirlilere hitap eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Belediyecilik ve hizmet Konya’da bir gelenek. Hizmetleri 31 ilçeye taşımak adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Beyşehir’de çok önemli hizmetler hayata geçmiş, birçok yatırım devam ediyor ve planlananlar var. 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanımıza hem AK Parti’ye destek istiyoruz. Çünkü biz biliyor ve inanıyoruz ki, Cumhurbaşkanımızın yanında olmak Filistin’deki, Myanmar’daki, Sudan’daki mazlum kardeşlerimizin yanında olmaktır” ifadelerini kullandı.

         Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, iftar programına yağışa rağmen gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yağmur, Altında, Kardeşlik, İftarı,
Yorumlar
Haber Yazılımı