Haber Detayı
05 Mart 2019 - Salı 17:20 Bu haber 4986 kez okundu
 
Yaşar: "En Büyük Projemiz Gönül Belediyeciliği"
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, “Beyşehir’de önümüzdeki dönem de AK Parti Belediyeciliğini devam ettireceğiz. En büyük projemiz, gönül belediyeciliği. Gönül belediyeciliği ile tüm gönüllere gireceğiz” dedi.
Siyaset Haberi
Yaşar:

BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, “Beyşehir’de önümüzdeki dönem de AK Parti Belediyeciliğini devam ettireceğiz. En büyük projemiz, gönül belediyeciliği. Gönül belediyeciliği ile tüm gönüllere gireceğiz” dedi.

Esnaf ziyaretleri, ev ve mahalle toplantılarında hemşerileriyle buluşarak seçimler için destek isteyen Yaşar, seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden vatandaşlarla da biraraya gelerek sohbet etti. 

İlçe merkezinde kendisine eşlik eden partililerle esnaf ziyaretlerini sürdüren Yaşar, “Sahaya indiğimiz günden itibaren daha önce ziyaret ettiğimiz esnafımızı seçim öncesi 2. ve 3.kez  tekrar tekrar ziyaret ederek gönül belediyeciliğini şimdiden uygulamaya başladık. Belediye başkan adaylığının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizlere tevdi edilmesinin ardından gece gündüz demeden başlattığımız çalışmalarımızı yoğun bir tempo ile devam ettiriyoruz. İnşallah 31 Mart’ta halkımızın teveccühüne mazhar olacağım. Beyşehir’imize layık olduğu en iyi hizmetleri getireceğiz. Gönül belediyeciliği ile her mahalleyi, her sokağı dolaşarak sorunları yerinde çözeceğiz. Halkımızdan bu dönem Cumhur ittifakımıza güçlü bir destek istiyorum. Bugünkü gibi sürekli vatandaşlarımızla birarada olacağız. Dertlerinizle dertlenip, üzüntülerinizle biz de üzüleceğiz, sevinçlerinize de inşallah ortak olacağız. Hep birlikte istişare halinde olarak sorunları çözmek için gayret göstereceğiz. Bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi ve destek için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.



Yaşar, hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini AK Parti döneminde gördüklerini de vurgularken, “1994 yılında başlayan millete hizmet sevdası, AK Parti belediyeciliği ile başlamıştır. Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiği 1994 yılından bugüne bu ülkede bütün hizmetlerin kaynağı, rol modeli ve öncüsü olmuştur. Hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini hep beraber AK Parti döneminde gördük. Sosyal belediyeciliğin yine en güzel örneklerini yine AK Parti bizlere yaşattı. Gelinen noktada artık gönül belediyeciliği diyoruz” ifadelerini kullandı.



Yaşar, işyerlerinde ziyaret ettiği esnafın yerel hizmetler noktasında  aktardığı düşünce ve isteklerini de dinlerken, 9 Mart’ta yapılacak olan seçim koordinasyon merkezi açılışına herkesi davet etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yaşar:, "En, Büyük, Projemiz, Gönül, Belediyeciliği",
Yorumlar
Haber Yazılımı