Haber Detayı
29 Haziran 2021 - Salı 11:10 Bu haber 4168 kez okundu
 
Yaz Kur'an Kursu Kayıtları Başladı
BEYŞEHİR - 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları Beyşehir’de Tüm Camiler Ve Kur’an Kurslarında Açılıyor
Eğitim-Kültür Haberi
Yaz Kur'an Kursu Kayıtları Başladı

BEYŞEHİR - 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları Beyşehir’de Tüm Camiler Ve Kur’an Kurslarında Açılıyor

Beyşehir İlçe Müftüsü Veysel Kükrer tarafından yapılan açıklamaya göre ilçemizdeki tüm cami ve Kur’an Kurslarında 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları  eğitim öğretim tek dönem halinde 05 Temmuz-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

Başvurular 21 Haziran-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında bizzat cami ve Kur’an Kurslarına ya da Başkanlığın web sitesi (www.diyanet.gov.tr) üzerinden yapılabilecektir.

Buna göre;

a) 4-9 yaş arası öğrenciler başvurularını yüz yüze veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri sadece yüz yüze yapılacaktır.

b) 10-15 yaş arası öğrenciler başvurularını yüz yüze veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri tercihlerine göre yüz yüze veya çevrim içi yapılabilecektir.

c) 16-22 yaş arası öğrenciler başvurularını web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri sadece çevrim içi yapılacaktır.

Bunun yanı sıra Kükrek  Covid 19 önlemleri kapsamında:

Dersler birkaç sınıfın bir araya gelmesi ile ortak bir şekilde yapılmayacaktır. Derslerde oturma şekli, sıra düzeninde sosyal mesafe en az 1 metre olacak şekilde boşluk bırakarak çapraz oturma şekli yapılarak ve maske takılarak gerçekleştirileceğini ve 2021 Yılı Yaz Kur’an Kurslarımızın tüm öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ettiğini ifade etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yaz, Kur'an, Kursu, Kayıtları, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı