Haber Detayı
09 Şubat 2017 - Perşembe 08:37 Bu haber 20318 kez okundu
 
Yeni Beyşehir Devlet Hastanesi Hizmet İçin Gün Sayıyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, yapımı süren yeni devlet hastanesinin bölgenin en modern şekilde donatılan sağlık kurumu olacağı ve tıbbi cihaz iç donanımı, oda ve büro tefrişatı için 11 milyon liralık ödenek tahsis edildiği belirtildi.
Sağlık Haberi
Yeni Beyşehir Devlet Hastanesi Hizmet İçin Gün Sayıyor

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, yaptığı açıklamada, “Yeni Beyşehir Devlet Hastanesi bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacaktır” dedi.

Bu yılın Haziran ayında inşaat çalışmaları tamamlanacak olan yeni hastanede fiziki gerçekleşme oranının yüzde 85 olduğunu da belirten Şenol, şunları kaydetti: “Kamu Hastaneleri Kurumunda hastane yöneticilerinin katılımı ile yapılan toplantı neticesinde hastanemizin tıbbi cihaz iç donanımı, oda ve büro tefrişatı için 11 Milyon Türk Lirası ödenek gönderilmiş olup, gönderilen ödeneğin bir kısmının merkezi alımlar kapsamına alınarak hastane açılışından önce hastaneye gönderilecektir. Bu cihazlardan Dijital mamografi, C Kollu Skopi Cihazı ve Çift detektörlü Dijital Röntgen cihazlarının tahsis yazıları hastanemize ulaşmış olup en kısa sürede mevcut hastanede halkımızın kullanıma sunulacaktır. Diğer cihazların hastanemize ulaşması ile yeni Beyşehir Devlet Hastanemiz bölgemizin en modern cihazları ile donatılmış ameliyathaneler, doğum salonları, yoğun bakımları ve görüntüleme sistemine sahip olacaktır.

Ağaçlandırma, peyzaj işlemlerinin ve bağlantı yollarının tamamlanması ile 5 yıldızlı otel şeklinde dizayn edilen yeni Beyşehir Devlet Hastanemiz en kısa sürede halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Yeni Beyşehir Devlet Hastanemizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeni, Beyşehir, Devlet, Hastanesi, Hizmet, İçin, Gün, Sayıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı