Haber Detayı
19 Ağustos 2018 - Pazar 13:37 Bu haber 9997 kez okundu
 
Yeni Köprülü Kavşaklar Şehrimize Hayırlı Olsun
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, daha önce alttan trafik geçişi verilmeye başlanan 4 köprülü kavşağın üst kısmındaki kavşakların, korkulukların ve sinyalizasyon işlemlerinin tamamlanarak hizmete açıldığını söyledi.
Bölgeden Haberi
Yeni Köprülü Kavşaklar Şehrimize Hayırlı Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı tamamlanarak hizmete giren 4 köprülü kavşağın Konya’ya hayırlı olmasını diledi. Konya trafiğinde önemli bir çözüm ve rahatlama olması adına hayata geçirilen projelerin önemli olduğunu belirten Başkan Altay, aynı anda yapılan 4 köprülü kavşak ve bir yaya yaya üstgeçidinin yapımı sırasında trafiği rahatsız etmeyecek şekilde çalışmaya özen gösterdiklerini belirtti. Altay, “Konya trafiğini rahatlatacak önemli projelerimizden biri olan 4 altgeçit ve bir yaya üstgeçidin inşaatları tamamlandı. İnşa çalışmaları sırasında şehir trafiğinin en az rahatsız edecek şekilde önce yan yolları açarak trafiği aksatmadan inşaatlara başladık. Ramazan Bayramı’ndan hemen önce alttan trafiğin geçişine izin verdik. Köprülü kavşaklarımızın tamamında alttan geçişler, üst taraftaki kavşakların yapımı, korkuluklar ve sinyalizasyon işlemleri tamamlandı. Yine yaya üstgeçidimizin de inşaatı tamamlandı. Böylece Elmalılı Hamdi Yazır, Şefik Can, Fatih ve Galericiler Kavşaklarında şehir trafiğini rahatlatacak ve 130 milyon liraya mal olan önemli projeleri hayata geçirmiş olduk. Köprülü kavşak ve yaya üstgeçidimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte yola çıkacak vatandaşlara da önemli uyarılarda bulundu. Başkan Uğur İbrahim Altay, “Bizler belediyeler olarak trafiği rahatlatmak adına çalışmalar yürütüyoruz ama sürücülerimizin de mutlaka kurallara uyması gerekiyor. Özellikle şehir içi ve şehir dışında vatandaşlarımızın emniyet kemeri kullanımına dikkat etmesi ve hız kurallarına riayet etmesini arzu ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Yeni, Köprülü, Kavşaklar, Şehrimize, Hayırlı, Olsun,
Yorumlar
Haber Yazılımı