




|
||
| Beyşehir’de “Anneme Mektup” Programı Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu | ||
| BEYŞEHİR - Beyşehir’de düzenlenen “Anneme Mektup” programı, katılımcılara duygu yüklü anlar yaşattı. İYİ Parti Kadın Kolları’nın da yer aldığı etkinlikte, annelere yazılan mektuplar okunurken zaman zaman gözyaşları sel oldu. | ||
| Yaşam Haberi | ||
![]() |
||
| |
||
BEYŞEHİR - Beyşehir’de düzenlenen “Anneme Mektup” programı, katılımcılara duygu yüklü anlar yaşattı. İYİ Parti Kadın Kolları’nın da yer aldığı etkinlikte, annelere yazılan mektuplar okunurken zaman zaman gözyaşları sel oldu.
Programda bir araya gelen kadınlar, beyaz kâğıtlara döktükleri satırlarla çocukluk anılarına, anneleriyle yaşadıkları hatıralara ve içlerinde biriktirdikleri özlemlere dokundu. Katılımcılar, kimi zaman yarım kalmış sitemlerini, kimi zaman ise derin sevgilerini dile getirirken duygusal anlar yaşandı. Okunan mektuplar sırasında salonda bulunan birçok kişi gözyaşlarına hâkim olamadı. Etkinliğin, kadın dayanışmasını güçlendiren ve duyguların paylaşılmasına imkân sağlayan özel bir buluşma olduğu ifade edildi. Programın organizasyonunda emeği geçen Saniye Göker ve Şaheste Önses’e katılımcılar tarafından teşekkür edildi.
Programda ayrıca hayatını kaybetmiş anneler için dualar edilirken, yaşayan anneler için de sağlık ve huzur temennilerinde bulunuldu. Katılımcılar, annelerin hayatlarındaki yerinin ve değerinin bir kez daha hatırlandığını belirtti. Duyguların ortaklaştığı etkinlikte, “anne sevgisinin dili ve gözyaşının rengi birdir” mesajı öne çıktı. Kadınlar, bu tür buluşmaların hem bireysel hem de toplumsal anlamda iyileştirici bir etkisi olduğunu vurguladı. |
||
|
||
| Etiketler: Beyşehir’de, “Anneme, Mektup”, Programı, Duygu, Dolu, Anlara, Sahne, Oldu, |
|
|
||
|









