Haber Detayı
08 Nisan 2014 - Salı 20:13 Bu haber 8275 kez okundu
 
Trap Atışına Yoğun İlgi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de düzenlenen avcılık ve atıcılık şenliği kapsamında trap atış müsabakaları yapıldı.
Spor Haberi
Trap Atışına Yoğun İlgi

           BEYŞEHİR - Jandarma Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü çerçevesinde Huğlu Mahallesi Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen trap atış müsabakalarına aralarında milli sporcuların da olduğu Antalya, Konya, Beyşehir, Seydişehir ve Huğlu'dan 30'a yakın atıcı katıldı.
          Müsabakalar sonunda katılımcı sporculara madalya verildi. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Ömer Kızılkaya'ya ise organizasyona verdiği destekten ötürü bir plaket takdim edildi.
          Avcılık Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Veli Çavlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. 30'a yakın sporcunun katıldığı trap atış müsabakalarının önümüzdeki dönem de devam etmesini diledi.
          Huğlu Av Tüfekleri Kooperatif Başkanı Ömer Kızılkaya'da gerekli desteklerin olması halinde bu tür organizasyonları uluslararası hale getirilebileceğine dikkat çekti. Kızılkaya, Jandarma teşkilatı mensuplarının 175. yaşını da kutladı.
          Poligonda düzenlenen trap müsabakalarını Konya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Emin Dursun, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, Beyşehir Adliyesinde görevli yargı mensupları ve vatandaşlar izledi. 

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirde, düzenlenen, avcılık, atıcılık, şenliği, kapsamında, trap
Yorumlar
Haber Yazılımı