Haber Detayı
01 Nisan 2014 - Salı 20:19 Bu haber 7678 kez okundu
 
70 bin 300 hemşehrimin başkanıyım
BEYŞEHİR - Beyşehir’in yeni Belediye Başkanı Murat Özaltun’un seçildikten sonra yaptığı ilk değerlendirme; “Artık 70 bin 300 hemşehrimin belediye başkanıyım.
Güncel Haberi
70 bin 300 hemşehrimin başkanıyım

          BEYŞEHİR - Beyşehir’de, 30 Mart’ta yapılan mahalli idari seçimlerde AK Parti’den  İlçe Belediye Başkanlığına seçilen  Murat Özaltun’un, seçildikten sonra yaptığı ilk değerlendirme;  “Artık 70 bin 300 hemşehrimin belediye başkanıyım. Bundan sonra bir siyasi parti düşüncesi olmadan tüm Beyşehirli hemşehrilerimize hizmet için yola çıkacağım, onların hizmetkarı olmaya adayım”şeklinde oldu.
          Özaltun, resmi olmayan sonuçlara göre, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, sesinin kısıklığına dikkat çekerek, “Sesimiz kısılacak fakat coşkumuz, enerjimiz, heyecanımız kısılmayacak inşallah. 5 yıllık süreçte Beyşehir’imize bu enerjimizi aktaracağız, bunun için çaba sarfedereceğiz”ifadelerini kullandı.
          İki aylık seçim maratonunun Beyşehir’e yakışır bir şekilde geçtiğine vurgu yapan Özaltun, bunda diğer siyasi partilere mensup rakiplerinin de katkısının olduğunu dile getirdi.  Özaltun,“Küçük de olsa herhangi bir olay yaşanmadı, bu durum tabi diğer siyasi partilerimizden de kaynaklandı, onlara da çok teşekkür ediyorum. Bu iki aylık süreçte söz verdiğimiz gibi tüm hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, görüşmeye çalıştık, onlara adaylık süreci başlangıcında el sıkma ve hal hatır sorma sözümüzü mümkün olduğunca  yerine getirmeye çalıştığımı düşünüyorum. Ama, süreçte sıkamadığımız eller ve hal hatırını soramadığımız hemşehrilerimiz varsa onlardan da helallik diliyorum.”dedi.
        Seçim sürecinde Beyşehir’in merkez mahallelerinin yanı sıra 18 belde ve 37 köyüne ziyaretler gerçekleştirdiklerini aktaran Özaltun, şöyle devam etti: “Bu ziyaretlerde projelerimizi anlatırken, onların talep ve isteklerini de dinledik ve bunların notlarını aldık. İnşallah 5 yıllık süreçte onların bu taleplerini de yerine getirmek, dertlerini çözmek için çaba sarfedeceğiz. Öncelikle, bu seçimde bana gerek oylarıyla, gerekse dualarıyla destek veren tüm hemşehrilerimize, AK Parti Konya milletvekillerimiz Mustafa Akış ve Gülay Samancı başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde görev yapan emniyet ve jandarma teşkilatlarımız ile sandık görevlilerine teşekkür ediyorum. Artık seçimi Allah’ın izniyle kazandık ve bugünden itibaren 70 bin 300 hemşehrimin belediye başkanıyım. Herhangi bir siyasi parti düşüncesi olmadan onlara hizmet etmek için yola çıkacağız, onların hizmetkarı olmaya adayım.”

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir’in, yeni, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun’un, seçildikten
Yorumlar
Haber Yazılımı