Haber Detayı
20 Mart 2014 - Perşembe 09:01 Bu haber 7710 kez okundu
 
7/24 saat köyümde oturacağım
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçesi’nde yaşadığı Bayındır köyüne muhtar adayı olan Kazım Çiftçi, İlçe Kaymakamlığı’ndan izin alarak köyde miting düzenledi.
Seçim 2014 Haberi
7/24 saat köyümde oturacağım

           BEYŞEHİR - Kaymakamlığın izin vermesi üzerine köy kahvehanesinde  toplanan köylülere hitap eden Bayındır Muhtar adayı Çiftçi, mekan dışında kalanlara ise sesini kurdurduğu hoparlör aracılığıyla duyurdu, ardından yaptığı mitingi sosyal medyadan paylaşınca Beyşehir’de günün konusu oldu.
           30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, “Oylar sizden hizmet benden” sloganıyla yola çıkan Kazım Çiftçi, bastırdığı broşüründe ise köy halkına Konya ve Ankara’ya gideceği günler hariç  7/24 saat köyünde oturacağı sözünü verdi.
            Neden köy muhtarlığına aday olduğuna ilişkin broşüründe bilgilere yer veren Çiftçi, “Köyüme niçin aday olduğumu soran kardeşlerim varmış. Ben de cevap veriyorum, toprağın suya ihtiyacı olduğu gibi köyümün de hizmete ihtiyacı olduğu için. Köyümü en iyi şekilde temsil edeceğime, bir çakılı ve bir kuruşu dahi heba etmeyeceğim bundan kimsenin şüphesi olmasın. Duydum ki, kazandıktan sonra ‘köyde mi oturacak?’ soruları duyuyorum. Bu soruya cevap veriyorum. Kazandığım günden itibaren 7/24 saat köyümde oturacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Söz veriyorum. Benden emin olun ben ne söz verdiysem onu yaparım. Ben de köyümün bir parçasıyım, bir kardeşiniz ve evladınız olarak beni değerlendirin. Oylarınızı ve dualarınızı bekliyorum.”dedi.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, İlçesi’nde, yaşadığı, köye, muhtar, adayı, olan, Kazım, Çi
Yorumlar
Haber Yazılımı