Haber Detayı
09 Ekim 2018 - Salı 11:27 Bu haber 9855 kez okundu
 
Ak Parti 71. İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı, Ak Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’inde katıldığı 71. İlçe Danışma Meclisi’nde bir araya geldi.
Siyaset Haberi
Ak Parti 71. İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen 71. Danışma Meclisi’ne Ak Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’in yanısıra; AK Parti Konya İl başkan yardımcıları Ahmet Fatih Özboyacı, Ali Deresoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları katıldı.

       Divan heyetinin seçilmesinin ardından konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Şenol parti çalışmasını aktardı. Şenol konuşmasında; “biz bir aileyiz, burada bizden öncede çalışanlar vardı, bizden sonra da çalışanlar olacak. Ama biz hep bir aile olarak kalacağız. Ak Parti her zaman yeniliklerin ve geleceğin partisi, gelişmeye açık, her zaman başarıları ile, yaptıkları ile geleceği gören bir partidir. Biz seçimlere her zaman hazır bir partiyiz. Bakın bütün bu kadrolar ellerinden gelen gayreti göstererek her toplantıya katılarak, yapılan hizmetleri etraflarına anlatıyorlar. Birde şu var biz yapılanları anlatamıyoruz. Muhalefet hep bardağın boş tarafına bakıyor, biz hep dolu tarafına bakıyoruz.” Dedi.

       Belediye Başkanı Murat Özaltun’da konuşmasında; “Belediyemiz olarak, 4,5 yıllık süreçte gerçekten altın bir dönemi yaşadık. 4,5 yıl önceye dönüp, bugün baktığımızda yapılan hizmetleri anlatmaya kalktığımızda saatlerimizi alıyor. Bir hastaneyi, bir emniyet binasını, bir Konya yolunu, bir kültür merkezini anlatmaya kalktığınızda saatlerinizi alabiliyor. Ama iş gerçekten yapmaya geldiğinde bunlar bir emeğin eseri, birlikteliğin eseri, bu eserleri yaparken, teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, bir olduk, beraber olduk ve çözülmesi mümkün olmayan bir çok hizmet bu dönemde açıldı. Vatandaşlarımıza 4,5 yıl önce bir seçim beyannamesi vaad etmiştik, bugün bu beyannamemize bakıyorsunuz yüzde yüzü gerçekleştirmişiz. Artı beyannamede belirtilmeyen bir çok hizmetide bu dönemde gerçekleştirdik” dedi.

         Danışma meclislerinin istişare noktası olduğuna dikkat çeken AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem; “ 17 yıllık bir iktidarın düzenli yaptığı bu toplantıların hafta sonu 27. Kızılcahamam istişare toplantısını yaptık. Bu toplantılar Ak Parti’nin Türk siyasetine getirdiği yeni bir düzen.
         Türkiye siyasi tarihinde en çok istişare eden partinin AK Parti olduğunu belirten Erdem; “Partiyi birlikte yönetmek, sorunları masaya yatırmak ve çözüm üretmek amacıyla tüm kademeleriyle bir araya gelen parti Ak Partidir.”
        Türkiye’yi tankla tüfekle yıkamayan yedi düvelin ekonomi oyunları ile Türkiye üzerine oyunlar oynadığını belirten Erdem; “Ekonomik bir savaş veriyoruz. Bu açıdan bize bizden başka dost yok. Beyşehir, Konya, Türkiye ve İslam Coğrafyası olarak kenetleneceğiz ve üzerimize gelen bu oyunları bozacağız. Cumhurbaşkanımız Kızılcahamam Kampında talimatı verdi. Fırsatçılara izin yok. Biz de vatandaş olarak fırsatçıları bildirelim. Bunların oyunlarına izin vermeyelim” şeklinde konuştu.

       Basına kapalı bölümde; görüş, öneri ve taleplerin ardından danışma meclisi toplantısı sona erdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti, 71., İlçe, Danışma, Toplantısı, Gerçekleştirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı