Haber Detayı
07 Mart 2019 - Perşembe 15:46 Bu haber 7971 kez okundu
 
Akış: Gönül Gönüle Vererek Beyşehirimizi Daha Güzel Bir İlçe Yapacağız
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Cumhur İttifakı Beyşehir Adayı Üzeyir Yaşar ile birlikte Üzümlü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, “Gönül gönüle vererek Beyşehirimizi daha güzel bir ilçe yapacağız” dedi.
Siyaset Haberi
Akış: Gönül Gönüle Vererek Beyşehirimizi Daha Güzel Bir İlçe Yapacağız

BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Cumhur İttifakı Beyşehir Adayı Üzeyir Yaşar ile birlikte Üzümlü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, “Gönül gönüle vererek Beyşehirimizi daha güzel bir ilçe yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar'ın Üzümlü Mahallesi’nde yürüttüğü seçim çalışmalara katıldı.
Samancı, Akış ve Yaşar, beraberindeki partililerle birlikte Üzümlü’de bulunan silah fabrikalarını gezdi, esnaf ziyaretinde bulundu. 

“ÜZÜMLÜ HALKI HER ZAMAN REİSİNE GÖNLÜNÜ AÇTI”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbette Üzümlü halkının her zaman Cumhurunun yanında olduğunu belirtirken, 31 Mart’ta da desteklerinin artarak devam edeceğini umduğunu belirtti. Akış, “Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir. Biz vatandaşlarımızla memlekete hizmet noktasında aynı duyguları paylaşıyoruz. Gönüller yapmak arzusundayız. Üzümlülü hemşehrilerimiz de her zaman olduğu gibi güzel gönlünü reisine, cumhuruna açtı. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na vereceğiniz destekle gönül gönüle vererek Beyşehirimizi daha güzel bir ilçe yapacağız” şeklinde konuştu.



“MİLLETİMİZ FERASETLİ VE KİMİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR” 

Üzümlü halkının kimin memlekete ne kadar fayda sağlandığının farkında olduğunu belirten Akış, ”Cumhur İttifakı’nın karşısında gerçekten bizim de hayretler içerisinde kaldığımız farklı bir ittifak modeli gerçekleştirildi. Ülkemizi bölme emelinde olan hain terör örgütü PKK’nın uzantısı olan siyasi parti de bu modelin içerisine monte edildi. Hepsi topyekün birleştiler ve Cumhur İttifakı’nın karşısına çıktılar. Çok şükür ki milletimiz ferasetli ve kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. 31 Mart’ta sandığa giderek atacakları tokatla bu çirkin ittifakı da yerle bir edeceklerdir” şeklinde konuştu.



Akış, av tüfeği üretiminin merkezlerinden Üzümlü’nün daha iyi noktalara gelmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi. Üzümlü’deki silah sanayicilerinin beklentisi olan yeni sanayi alanlarının oluşturulması için yer konusunda farklı 2-3 alternatif üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Akış, “Sanayicilerimizin bu alanda kendi yatırımlarını yapabileceği, hemşerilerimizin kendi memleketinde, kendi üretimini ve istihdamını oluşturması için ne gerekiyorsa bizler her türlü desteği  veriyoruz, vermeye devam edeceğiz” dedi.



"ASELSAN’IN KONYA’DA KURACAĞI FABRİKA, YÖRE İÇİN ATILAN BİR ADIM…"

Akış, konuşmasında, ASELSAN’ın Konya’da kuracağı silah sistemleri fabrikasının temelinin Mart ayı tamamlanmadan atmayı planladığını da belirtirken, bu yatırımın yöre için atılan bir adım olduğu hatırlatmasında bulundu. Konya’da, Ankara yolu üzerinde yüzde 49’u Konyalı müteşebbislerin, yüzde 51’i ASELSAN’ın kendisine ait Konya Savunma Sanayi A.Ş.’ye ait olacak silah sistemleri fabrikasının temelinin atılmasının ve bu yatırımın tamamlanmasının ardından ASELSAN’ın Ankara’daki tüm silah sistemleri üretimini Konya’ya taşıyacağını anlatan Akış, “Bu bizim yöremiz için atılan bir adım. Artık biz tüfek üreten, tüfekte çok önemli merhaleler ve uzmanlıklar kaydetmiş kimseler olarak ASELSAN’a da, ASELSAN silah sistemlerine de, savunma sanayine de parça üreten bir yöre konumuna geleceğiz. İnşallah bu yatırımla birlikte el ele, gönül gönüle sizlerin destekleriyle yaptığınız o okulunuzda da bir savunma sanayi bölümünü açmanın gayreti içerisindeyiz. Milli Eğitim Bakanlığında bunun takibindeyiz” ifadelerini kullandı.



MİLLETVEKİLİ SAMANCI, ÜZEYİR YAŞAR'A DESTEK İSTEDİ

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adayı Üzeyir Yaşar’a destek istedi. Yaşar’ın süreç içerisinde tam bir ittifak halinde belediye başkan adayı olarak belirlendiği vurgusunu yapan Samancı, “İnşallah sizlerin desteğiyle Üzeyir kardeşim Üzümlü’ye hak ettiği, adil ve güzel olan tüm hizmetleri meclis üyelerimizle birlikte getirmiş olacaktır. Üzeyir kardeşimin burada vermiş olduğu vaad ve sözlerin ben de bir milletvekili olarak arkasındayım, takipçisiyim. Hep birlikte inşallah burada çok güzel neticeler alacağız. Sizlere sunduğu hizmetler tabi bunlarla da sınırlı kalmayacaktır. Zaman içerisindeki göstereceğiniz ihtiyaçlar veya bizlerle olan istişareler neticesinde farklı projeler de ortaya çıkacaktır. Bizler bunların hepsinin arkasında duracağız, yerine gelmesi için hep beraber inşallah takibini sürdüreceğiz.”dedi.

“ÜZÜMLÜ’YÜ ÇİÇEK GİBİ YAPACAĞIM”

Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar da, ilçede tüfek sanayinin gözbebeği olan Üzümlü’ye ayrı bir değer verdiklerini ve bu değeri yeni dönemde yapacakları hizmetlerle ortaya koyacaklarından yöre halkının hiç şüphesi olmaması gerektiğini vurguladı.



"Üzümlü’yü yeni dönemde çiçek gibi yapacağım" diye konuşan Yaşar, şöyle devam etti: "Yeni dönemde inşallah estetik şehircilik anlayışını Üzümlü’müzde başlatacağız. Bu beldeye, mahalleye yakışan en güzel şehircilik anlayışını dönemimizde inşallah oturtmuş olacağız. Üzümlü’yü hak ettiği her konuda hizmetle buluşturacağız. Aynı zamanda, Üzümlü’nün sosyal yaşam alanlarını da genişletmemiz gerekiyor. Çünkü, burası bugün 13-14 ilçeden bile daha büyük bir nüfus potansiyeline sahip, ciddi sayıda kadınımız, çocuğumuz var. Onlar için yeni dönemde bir sosyal tesisi de inşallah Üzümlü’ye kazandıracağız. Bunun da sözünü veriyorum. İnşallah Üzümlü’de yaşayan gençlerimiz için yeni sosyal ve sportif alanlar için de kollarımızı sıvayacağız, tesis çalışmalarını yerine getireceğiz. En önemlisi eski günlerdeki gibi Üzümlüspor’u tekrar Üzümlümüze kazandıracağız. Saha konusunda yeni bir sahayı da inşallah buraya inşa edip gençlerimizin hizmetine sunacağız. ‘Her evden bir yetenek, her evden bir sporcu’ sloganımız kapsamında inşallah burada da faaliyetler yürüteceğiz. Açacağımız kurslarla, vereceğimiz eğitimlerle gençlerimizin önünü açacağız, kendi yeteneklerinde daha profesyonel hale gelmelerini sağlayacağız. İnşallah, yeni dönemde bu beldemize daha çok geleceğiz, meclis üyelerimizle, birim amirlerimizle birlikte buraya ve beldeden dönüşen büyük mahallelerimize gelip, meclis toplantılarımızı buralarda yapacağız. Sizlerle daha çok biraya gelip istişare edeceğiz. Hizmetlerin en güzelini sizler için gerçekleştireceğiz."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Akış:, Gönül, Gönüle, Vererek, Beyşehirimizi, Daha, Güzel, Bir, İlçe, Yapacağız,
Yorumlar
Haber Yazılımı