Haber Detayı
06 Eylül 2017 - Çarşamba 12:02 Bu haber 5418 kez okundu
 
Babaoğlu Yatırımları Yerinde İncelediler
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, kendisine eşlik eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte Beyşehir’de yapımı devam eden bazı devlet yatırımlarını yerinde inceledi.
Güncel Haberi
Babaoğlu Yatırımları Yerinde İncelediler

BEYŞEHİR - Beyşehir’in bazı dış mahallelerine ziyaretlerde de bulunan Milletvekili Babaoğlu, Başkan Özaltun ile İlçe Başkanı Şenol,  ardından Beytepe Mahallesi’nde yapımı bitmek üzere olan Yeni Devlet Hastanesi ile Şehit İbrahim Bey Caddesi üzerinde yapım çalışmaları süren Yeni Adliye Sarayı inşaat alanında incelemelerde bulundu, sonrasında bazı dış mahalleleri ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle biraraya geldi.

BEYŞEHİR, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK DEVLET HASTANELERİNDEN BİRİSİNE KAVUŞUYOR

        Babaoğlu, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, ilçede hayata geçirilen yeni devlet yatırımlarına değindi. Beyşehir’in Türkiye’ni en büyük devlet hastanelerinden birisine  kavuşmak üzere olduğuna vurgu yapan Babaoğlu, “İnşallah bu yıl sonuna doğru hizmete girmesini beklediğimiz hilal mimarili Türkiye’nin en büyük devlet hastanelerinden birisi olan yeni devlet hastane binamızı inceledik. Son durumunu yerinde değerlendirdik” dedi.

“BEYŞEHİR’İN 2023 VİZYONUNU ORTAYA KOYMA YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

       Yapımı devam eden Yeni Adalet Sarayı’nın inşaat alanında da incelemelerde bulunduklarını vurgulayan Babaoğlu, kompleksin hızla yükseldiğini gördüklerini dile getirdi. Son dönemde adeta şantiyeye dönen Beyşehir’in her yerinde devam eden hizmetlerin olduğunu belirten Babaoğlu, “Türkiye’nin en gözde ilçelerinden birisi olan Beyşehir’in  2023 vizyonunu  ortaya koyma yolunda, AK Parti İlçe Başkanlığımız,Beyşehir Belediye Başkanımız ve milletvekilleri olarak gece gündüz demeden hep beraber çalışıyoruz” diye konuştu.

ŞAMLAR VE BAYAT MAHALLELERİ’NE ZİYARET

      Babaoğlu, geride kalan kurban bayramı münasebetiyle Konya milletvekilleri olarak ilçelerdeki dış mahalleleri de ziyaret ettiklerini, Beyşehir’de bu çerçevede Şamlar ve Bayat Mahalleleri’nde mahalle sakinleri ile biraraya geldiklerini de vurgularken, şöyle konuştu: “Kurban bayramı dolayısıyla bazı mahallelerimizi geziyoruz. Hem bayramlaşıyoruz, hem de vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. Bunu AK Parti olarak tüm ile yaygınlaştırdık. 15 Eylül’e kadar inşallah Konya’nın tüm ilçelerini, merkez dışında kalan mahallelerini, yani eski köy ve beldelerini milletvekilleri olarak gezmiş olacağız. Bu kapsamda her yere ulaşmayı hedefliyoruz. Sadece seçimden seçime değil, her zaman milletimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Babaoğlu, Yatırımları, Yerinde, İncelediler, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı