Haber Detayı
24 Mart 2017 - Cuma 09:41 Bu haber 6103 kez okundu
 
Bakan Albayrak'tan Doğalgaz Müjdesi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Büyük Türkiye Yolunda Gençlik Buluşması” programında yaptığı konuşmada, Beyşehir’e 2017 yılının sonuna kadar doğalgaz getirileceğinin müjdesini verdi
Güncel Haberi
Bakan Albayrak'tan Doğalgaz Müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’nın Konya  Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği “Büyük Türkiye Yolunda Gençlik Buluşması” programında yaptığı konuşmada, Beyşehir’e  2017 yılının sonuna kadar doğalgaz getirileceğinin müjdesini verdi.
         Bakan Albayrak, "Hem Karapınar'a hem Beyşehir'e bu yılsonuna kadar doğalgaz konforunu getiriyoruz inşallah,  Konya ve Türkiye için çok önemli bir anlamı olan Karapınar ihalesinden sonra şimdi hem Karapınar için, hem Beyşehir için güzel bir müjdemiz var. Hem Karapınar'a, hem  Beyşehir'e bu yılsonuna kadar doğalgaz konforunu getiriyoruz inşallah.  Karapınar,  Beyşehir özelinde 2 yıllık doğalgaz networkunu genişletme hedefimizi de buradan açıklamak istiyorum.

       2 yılda yaklaşık 220'den fazla ilçeye 1 milyon aileye 5 milyon kişiye yaklaşık 5 Milyar TL'den fazla yatırımla Türkiye'nin en büyük doğalgaz iletim hamlesini gerçekleştiriyoruz. 2018 sonuna kadar bu noktaya geçeceğiz" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bakan, Albayrak'tan, Doğalgaz, Müjdesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı