Haber Detayı
23 Mart 2017 - Perşembe 09:20 Bu haber 5683 kez okundu
 
Beyşehir Güvenlik Toplantısı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Güncel Haberi
Beyşehir Güvenlik Toplantısı

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in başkanlığında, kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; ilçe güvenliği masaya yatırıldı.

        Kaymakam Şahiner: “insanoğlu yaratılış icabı tek başına yaşayamıyor, hepimiz bir toplum içinde yaşamak zorundayız. Tabi toplum içinde yaşamamızın gerektirdiği artıları, eksileri, pozitif yanları, negatif yanları var. Toplum içinde yaşadığımız için uymamız gereken kurallar var, Uymadığımız zaman oluşabilecek sıkıntılar var. Bu bağlamda ilçemiz Beyşehir’de hem merkezde, hem mahallelerimizde, başta güvenlik olmak üzere, var olan durum nedir, emniyetimiz, jandarma teşkilatımız, görevleri, artıları eksileri nelerdir? Kendi aramızda bir değerlendirme yapmak üzere bu toplantıyı düzenledik” dedi.

        Şahiner; “15 martta başlayan balık av yasağı kapsamında güvenlik güçleri ve Gıda tarım müdürlüğü tarafından gerekli tedbirleri aldıklarını, ancak bu yasağın uygulanabilmesi için toplumunda yardımına ihtiyaç var. Eğer gölü bu halden daha kötüye düşürmek istemiyorsak, hep beraber mücadele etmemiz gerekiyor. O nedenle kaçak avlanan birileri varsa vatandaşımız bizlere ihbarda bulunması gerektiğini belirterek, bu av yasağıyla ilgili her kesimin yardımına  ve desteğine ihtiyaç var” dedi.


Beyşehir kent merkezinde yaşanan asayiş ve trafikle ilgili hazırlanan sunum sonrası toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri düşünce ve görüşlerini paylaşarak, eksiklikler ve alınacak önlemler konusunda bilgiler verdiler.

Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, SÜ Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Acar, İlçe Jandarma Komutan Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir, daire amirleri, akademisyenler, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Güvenlik, Toplantısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı