Haber Detayı
25 Şubat 2024 - Pazar 00:50 Bu haber 72298 kez okundu
 
BAL Ligi Yolunda Gözler Temsilcimiz Üzümlüspor'da
BEYŞEHİR - Beyşehir'de gözler BAL ligi için, bu sezon play-off mücadelesi verecek olan Retay Üzümlüspor’un yapacağı ilk hafta müsabakasına çevrildi.
Spor Haberi
BAL Ligi Yolunda Gözler Temsilcimiz Üzümlüspor'da

BEYŞEHİR - Beyşehir'de gözler BAL ligi için, bu sezon play-off mücadelesi verecek olan Retay Üzümlüspor’un  yapacağı ilk hafta müsabakasına çevrildi.

Play off grubunda 25 Şubat Pazar günü Konya Selçuklu Belediyesi Sentetik Sahada Ereğli Bereket Tarımspor’la karşılaşacak olan yeşil beyazlılar bu kritik maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Saat 16.00’da başlayacak, play off müsabakalarına kadrosuna yaptığı ilave transferlerle ve hazırlık maçlarıyla hazırlanan Üzümlüspor, kritik müsabakanın idman programını da tamamladı.

Takımın Beyşehir sentetik sahasında gerçekleştirdiği idmana Üzümlüsporlu taraftarlar da ilgi gösterdi.

Taraftarlar takımlarına meşale yakarak ve attığı sloganlarla destek verdi.

Yeşil beyazlılar idman programının ardından istirahate çekilerek maç saatini beklemeye başladı.

Öte yandan, Konya’daki play off grubu müsabakasına Beyşehir ve Üzümlü mahallesinden de gidecek çok sayıda taraftarının desteğini arkasına alarak çıkacak olan yeşil beyazlılarda hedef mutlak galibiyet elde etmek.

Zorlu mücadele için yola çıkacak olan taraftarların Pazar günü Üzümlü köy meydanında buluşacağı belirtildi. Taraftarları taşıyacak otobüslerin buradan Konya’ya hareket edeceği duyurulurken, Üzümlüspor’a gönül veren tüm taraftarlara destek çağrısı yinelendi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: BAL, Ligi, Yolunda, Gözler, Temsilcimiz, Üzümlüspor'da,
Yorumlar
Haber Yazılımı