Haber Detayı
03 Aralık 2014 - Çarşamba 20:19 Bu haber 4209 kez okundu
 
Başarılarına yenisini eklediler
BEYŞEHİR - Antalya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası ve Turkish Open Uluslar arası Tekvando Şampiyonaları sona erdi.
Spor Haberi
Başarılarına yenisini eklediler

BEYŞEHİR - Belek’te düzenlenen şampiyonalara katılan Beyşehirli milli tekvandocular 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya elde etti.
        Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, katıldığı iki ayrı şampiyonada genç bayanlar kategorisinde 1 altın, 1 gümüş madalya kazandı. Diğer milli sporcumuz Yunus Sarı da, büyükler kategorisinde 1 altın, 1 bronz madalya elde etti.
        Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, şampiyonalarda madalya şansı arayan sporcularının yine kendilerini mahçup etmediğini ve derecelerle döndüğünü vurgulayarak, “48 ülkeden bin 600 sporcunun yarıştığı her iki şampiyonadan iki sporcumuzun 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile dönmesi de büyük başarı. Sporcularımı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Şampiyonaya ilk müsabakada sakatlanarak veda etmek durumunda kalan bir diğer milli sporcumuz Ali Sarı’ya ise geçmiş olsun dileğimi iletiyor, bir an önce iyileşerek yeniden salonlara dönmesini bekliyoruz.”dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Antalya’da, düzenlenen, Avrupa, Kulüpler, Tekvando, Şampiyonası, Tur
Yorumlar
Haber Yazılımı