Haber Detayı
03 Aralık 2014 - Çarşamba 20:01 Bu haber 4493 kez okundu
 
Başarıya ödül
BEYŞEHİR - Antalya Belek’te yapılan Türkiye Kulüpler Tekvando Şampiyonası ile Uluslar arası Turkish Open Turnuvası’nda bir birincilik, bir ikincilik derecesi elde eden Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır tarafından ödüllendirildi.
Spor Haberi
Başarıya ödül

BEYŞEHİR - Şampiyonanın sona ermesinin ardından ilçeye dönüş yapan Ağrıs, Kulüpler şampiyonasında 59 kiloda altın madalya kazandığını belirterek, diğer turnuvada da kilosunda ikincilik derecesi elde ettiğini vurguladı. Ağrıs, ikinci olduğu turnuvada birincilik şansını kıl payı kaçıran taraf olduğunu dile getirerek, bundan sonraki şampiyonalarda başarı çıtasını daha da ileri noktaya taşımak istediğini kaydetti.
        Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır da, Ağrıs’ı başarılarından ötürü kutlayarak, hediye verdi. Bayındır, Beyşehirli milli sporcuların elde ettiği başarılarıyla gurur duyduklarını dile getirerek, bu başarıların devamının geleceğine inandığını söyledi.
         Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okulu antrenörü Nafiz Çakır da, iki ayrı şampiyonada 2 derece birden elde eden Zeliha Ağrıs’ın yanı sıra bir diğer evlatları olan Yunus Sarı’nın da 1 birincilik ve bir üçüncülük derecesiyle dönüş yaptığını anımsatarak, “Her iki sporcumu da başarılarından ötürü kutluyorum. Bundan sonra kendilerinden daha büyük başarılar bekliyoruz. Sporcularımızın hem ilçemizi hem de ülkemizi bu şampiyonalarda en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyorum. Beyşehir’de tekvando sporuna verilen değer ve destek arttıkça bu başarılar daha da kaçınılmaz hale gelecektir,” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Antalya, Belek’te, yapılan, Türkiye, Kulüpler, Tekvando, Şampiyonası
Yorumlar
Haber Yazılımı