Haber Detayı
03 Ağustos 2018 - Cuma 17:54 Bu haber 12571 kez okundu
 
Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
BEYŞEHİR - Liselere Giriş Sınavında, Beyşehir Fethullah Bayır Fen Lisesini kazanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Beyza Nurdan Konuk, Havvana Elif Küçükakça, Zehra Hazal Haştar okul aile birliğince ödüllendirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

BEYŞEHİR - Ödül töreninde konuşan Sadullah Sabırlı, 2014 yılında Gazi Ortaokulu bünyesinde eğitim öğretime açılan okulumuz bu yıl bu okulda 5. sınıfa başlayan öğrencileri mezun etti. Mezun öğrenci sayısının 23 olduğunu üç öğrencinin Beyşehir Fethullah Bayır Fen Lisesini kazandığını, Dilara Dik adlı öğrencinin ise Beyşehir Fethullah Bayır Fen Lisesi sınırında puan aldığı inşallah sonraki tercihlerde yerleşeceğini, diğer öğrencilerin ise puan ortalamalarının ve liseye geçiş bilgi seviyelerinin gayet iyi olduğunu söyledi. Gayretli çalışmalarından dolayı okul idaresine, öğretmenlerine, velilere teşekkür etti. Başarıyı okul aile birliği olarak her zaman ödüllendirdiklerini ve ödüllendireceklerini söyledi.

       Okul Müdürü Hüseyin Varan'da; "her zaman desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim  müdürlüğüne, Okul aile birliği başkanı Sadullah Sabırlı ve yönetimine, öğretmenlerimize ve tüm velilere teşekkür etti. Tüm öğrencilerin gerek akademik, gerek sosyal, gerekse davranış güzelliklerinden dolayı tebrik ederim" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başarılı, Öğrenciler, Ödüllendirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı