Haber Detayı
05 Nisan 2024 - Cuma 12:08 Bu haber 21994 kez okundu
 
Başkan Altay İslam Aleminin Kadir Gecesini Kutladı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Güncel Haberi
Başkan Altay İslam Aleminin Kadir Gecesini Kutladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Manevi iklimiyle gönüllerimizi kuşatan mübarek Ramazan ayının son günlerinde Kadir Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu ve bereketini yaşıyoruz. Bizleri bu mübarek vakitlere sağlık ve afiyetle ulaştıran Yüce Allah’a hamd-ü senalar olsun.

Kalplerimizi iyilik ve mutlulukla donatan Kadir Gecesi, Yüce kitabımız Kuran’ı Kerim’in nazil olmaya başladığı, rahmet ve bereketin dalga dalga yeryüzüne yayıldığı müstesna vakitlerden biridir. Bu mübarek vakitler, merhamet ve şefkat rüzgarlarıyla gönüllere dokunarak aramızdaki iyiliği, kardeşliği ve dayanışmayı çok daha güçlü kılmaya en güçlü vesiledir.

Tüm dargınlıkların son bulduğu, gönüllerin birleştiği, insanlık değerlerinin yüceltildiği bu mübarek gecenin, tüm İslam coğrafyasına huzur, gönüllere saadet, hayatlara bereket yağdırmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Duaların gök kubbeyi sardığı bu zamanlarda Filistinli ve Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlumları dilimizden ve gönlümüzden düşürmeyelim.

Bu duygularla şehrimiz başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyor, sağlık ve afiyetle bayram sevincine ulaşmayı Rabbimden diliyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay, İslam, Aleminin, Kadir, Gecesini, Kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı