Haber Detayı
24 Ağustos 2019 - Cumartesi 09:31 Bu haber 4965 kez okundu
 
Başkan Altay Külliye ve Cami İnşaatlarını İnceledi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte iki ilçede yapımı devam eden külliye ve cami inşaatlarını inceledi.
Eğitim-Kültür Haberi
Başkan Altay Külliye ve Cami İnşaatlarını İnceledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte incelemelerde bulundu. İlk olarak Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte Aziziye Mahallesi’nde Tarih Edebiyat Kültür ve Sanat Derneği (TEKSAD) tarafından yapımı sürdürülen İrfan Külliyesi Projesinde incelemelerde bulunan Başkan Altay, çalışmalar hakkında bilgi alarak, bu önemli hizmetin şehre kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik etti.

Daha sonra Yenişehir Mahallesi Kovanağzı Caddesinde üzerinde yapımı sürdürülen Kurtuluş Ulu Camiinde incelemelerde bulunan Başkan Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Altay, arazisi Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen cami inşaatını gerçekleştiren Hayırsever İsmail Uluğ’a teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay, Külliye, ve, Cami, İnşaatlarını, İnceledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı