Haber Detayı
20 Şubat 2019 - Çarşamba 16:30 Bu haber 4633 kez okundu
 
Başkan Altay: Kutlu Bir Hizmete Talibiz
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde halka buluştu. Altay ve Angı, gönül belediyeciliğini tesis edecek Cumhur İttifakı için Hüyük ve Derebucaklılardan destek istedi. Başkan Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde kutlu bir hizmete talip olduklarını ifade etti.
Siyaset Haberi
Başkan Altay: Kutlu Bir Hizmete Talibiz

Cumhur İttifakı’nın Konya’da güçlü bir seçimle galip gelmesi için ilçe ziyaretlerini sürdüren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ile AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Hüyük ve Derebucak ilçelerinde halkla buluşarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. 

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET DUYGUSUYLA ÇALIŞTIK
 

Başkan Altay, Hüyük halkına hitap ettiği konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde kutlu bir hizmete talip olduklarını belirterek, halka hizmetin Hakka hizmet olduğu inancıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Altay, “Önemli bir 5 yıl geçirdik. Çünkü 5 yıl önce Yeni Büyükşehir Yasası yürürlüğe girdi ve biz meydanlarda bu yasanın ilçemize katacağı güzelliklerden söz ediyorduk. Biz yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik.  Ve aradan 5 yıl geçti. Büyükşehir Belediyesi olarak Hüyük’e 57 milyon lira yatırım gerçekleştirmişiz. Ama bizim en çok sevdiğimiz, keyif aldığımız bir iş var. O da tarımsal destekler. Özellikle vatandaşlarımızın gelirinin artması ve burada kazançlarının çoğalması için tarımsal destekleme ve sulamaya 5 yılda toplam 15 milyon lira para harcadık” dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ KAZANACAK

AK Parti İl Başkanı Angı da kıymetli bir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve kıymetli bir ilçe belediye başkan adayıyla yola çıktıklarını ifade ederek, şu cümlelere yer verdi: “2004 yerel seçimlerinde Hüyük’te kazanamamıştık. Ama pek çok beldede AK Parti seçimi aldı. Seçimden hemen sonra baktık, Çavuş Beldesi’nde seçilen genç bir kardeşimiz, beldenin içinde çamurlu yollar var, millet çamurda yürürken, ben makam aracında gezemem deyip arabasını sattı. Onun yerine kilitli taş alıp sokakları kilitli taşla döşedi. Kim? Hüyük Belediye Başkan Adayımız Mehmet Çiğdem kardeşimiz. Helal olsun ona. İşte bugün gönül belediyeciliği dediğimiz o tabloyu 2004’ten bugüne kadar tüm büyükşehirlerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde bu kardeşlerimiz, 1994’te İstanbul’da görevi devralan Cumhurbaşkanımızın anlayışıyla yola koyulmuşlardır.”

Hüyük Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiğdem de tevazu ve samimiyetle, halkın içinde olduğu, birlikte yönetme anlayışını devam ettireceklerinin sözünü verdi.

AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Mahmut Büyükgündüz ve MHP Hüyük İlçe Başkanı Süleyman Karakaya da Cumhur İttifakı’nın en yüksek oyla seçimi kazanması için son güçlerine kadar çalışacaklarını ifade ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından esnafları ziyaret eden Altay ve Angı, Hüyük Belediyesi’ni de ziyaret etti.

DEREBUCAK İLÇE SKM HİZMETE AÇILDI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Hüyük’ün ardından Derebucak’a geçerek İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

DEREBUCAK’A 40 MİLYON LİRA YATIRIM YAPILDI

Burada ilçe halkına hitap eden Başkan Altay, özellikle son 5 yılda Büyükşehir Yasası’yla birlikte ilçelerin çehresinin çok değiştiğini vurgulayarak, “İlçelerimiz yıllardır hasret kaldıkları çok önemli hizmetleri Büyükşehir Yasası’ndan sonra aldı. Büyükşehir Belediyemiz tarafından Derebucak’a 40 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi. Bu işte önemli birinin emeği ve katkısı var. Sizlerin de hemşerisi olan, şehrimize 15 yıl hizmet etmiş, şimdi de milletvekili olarak hizmet eden Tahir Akyürek Başkanımızı buradan anıyoruz. Kendisine şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkanı Angı da, “Yerel seçimlerde Ahmet Kısa kardeşimiz, bir dönemini bitiriyor. Bir tecrübe dönemiydi. İkinci dönemi, ustalık dönemi olarak inşallah Derebucak’a pek çok güzel, hayırlı hizmetleri ortaya koymuş olacak” ifadelerini kullandı.

Derebucak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Kısa da “2014 yerel seçimlerinde teşkilatımızın, halkımızın büyük desteği ve Yüce Allah’ın lütfuyla belediye başkanlığına seçildik. 5 yıl boyunca sizlere hizmet etmeye çalıştık. Yeni dönemde de sizlerin desteğiyle ilçemize hizmet etmeye devam etmek istiyoruz” dedi.

AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütçü ve MHP Derebucak İlçe Başkanı Rahmi Direkçi de Cumhur İttifakı’nın kazanması için büyük gayretle çalışacaklarını ifade ettiler.

Başkan Altay ve İl Başkanı Angı, açılışın ardından esnafları ve ilçe halkını ziyaret ederek istişarede bulundu.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay:, Kutlu, Bir, Hizmete, Talibiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı