Haber Detayı
16 Mart 2024 - Cumartesi 13:40 Bu haber 11537 kez okundu
 
Prof.Dr.Muşmal: “Huğlu’da da meydan konuşuyor meydan!”
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Muşmal, “Huğlu’da da meydan konuşuyor, meydan…” dedi.
Siyaset Haberi
Prof.Dr.Muşmal: “Huğlu’da da meydan konuşuyor meydan!”

BEYŞEHİR -Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Muşmal, “Huğlu’da da meydan konuşuyor, meydan…” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Prof.Dr.Muşmal, Beyşehir’in dünyaca ünlü av tüfeği üretim merkezlerinden Huğlu’da mahalle sakinleriyle buluştu, partisine, aday gösterilen meclis üyeleri ile kendisine seçimde destek istedi.

“BALKON KONUŞMAMIZI BELEDİYEMİZDE YAPACAĞIZ”

Huğlu meydanında toplanan coşkulu kalabalığa seslenen ve konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Muşmal, “Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle, 55 mahallemizin de desteğiyle balkon konuşmasını belediyemizde yapacağız inşallah” diye konuştu.

“HUĞLU SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Huğlu’nun bugüne kadar belediye yatırımlarından yeterince nasibini almadığını konuşmasında vurgulayan Muşmal, “Huğlu Allah’ın izniyle sahipsiz değildir, sahipsiz olmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Meydandaki yoğun kalabalığa teşekkür eden Muşmal, Beyşehir’deki seçim koordinasyon merkezinin açılışında söylediği; “Meydan konuşuyor, meydan” sözüne de atıfta bulunarak, “İşte burada da, Huğlu’da da ilan ediyoruz; meydan konuşuyor meydan…” şeklinde sözlere yer verdi.

Konuşmasında, seçimlere artık sayılı günler kaldığını ve kendisinin de 120 gündür sahada olduğunu vurgulayan Muşmal, bu süreçte Huğlu Mahallesi’ne 4-5 kez geldiğini hatırlattı.

Huğlu Mahallesi’nin siyasi çalışmalarına da yön veren ve kendisini etkileyen farklı bir yönü bulunduğunu vurgulayan Muşmal, bu konuyla ilgili anısını vatandaşlarla paylaştı.

“SENİ ADAY GÖSTERMEYENLERİ,BİZ ‘SANDIĞA GÖMECEĞİZ’ DEDİLER”

Huğlu’ya geldiği bir günde aday adayı olduğunun 70.gününde süreçle ilgili haberi Huğlu’da katıldığı bir cenaze namazı esnasında aldığını anlatan Muşmal, daha sonra gelişen sürece ilişkin de şunları kaydetti:

“O gün karar vermiştim. Çünkü, Huğlulular bana dediler ki; ‘hocam boynunu bükme, seni göstermeyenleri biz sandığa gömeceğiz, sandığa’ dediler. Huğlulular’ın vermiş olduğu o moral, Huğlulular’ın vermiş olduğu o motivasyon benim için çok önemliydi.

“HUĞLULULAR’IN DA BİZ 5 YIL YANINDA OLACAĞIZ”

 Bugün de gördük ki, memleketimizin 55 mahallesi gibi Huğlulu kardeşlerimiz bu süreçte, sürecin sonuna kadar bizim yanımızda olacaklar. Bizim yanımızda olan Huğlulular’ın da biz 5 yıl boyunca yanında olacağız, yanında. Bunun sözünü veriyorum. Ve 1 Nisan günü memleketimizin pek çok yerine teşekkür konuşması yaparken, Huğlu’ya da özel bir yer ayıracağım. Huğlu ile ilgili o gün bir müjde açıklayacağım.”

“KİMSEYİ KÜÇÜK GÖRMEYECEĞİZ”

Prof.Dr.Muşmal, konuşmasında,  göreve gelirse milletin huzurunda kimseyi küçük görmeden herkese eşit bir şekilde hizmet edeceklerini de vurgularken, “Buradan herkese söz veriyorum, dik duracağız, eğilmeyeceğiz…”dedi.

Belediye başkanı seçildiği takdirde israf etmeden hizmet edeceklerinin de altını çizen Muşmal, tasarrufta bulunarak tasarruf ettikleri parayı yine hizmet için kullanacaklarını anlattı.

Beytülmalın 1 akçesine halel getirmeyeceklerini vurgulayan Muşmal, “Bir kuruşunu beyhude yere harcamayacağız, biz eğer haramdan uzak durursak, fakirin fukaranın hakkını yemezsek Allah bizim bugüne kadar yolumuzu açtığı gibi bundan sonra da yolumuzu sizinle birlikte açacaktır hemşehrilerim. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

Muşmal, Huğlu programında kendisine eşlik eden partisinin belediye meclis üyelerini de mahalle sakinlerine tanıttı.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Prof.Dr.Muşmal:, “Huğlu’da, da, meydan, konuşuyor, meydan!”,
Yorumlar
Haber Yazılımı