Haber Detayı
02 Nisan 2024 - Salı 03:07 Bu haber 46645 kez okundu
 
Şenyurt: "Mücadelem Devam Edecektir"
BEYŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Rıdvan Şenyurt, yayımladığı kutlama mesajında Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Adil Bayındır ile muhtar seçilen isimleri tebrik etti.
Siyaset Haberi
Şenyurt:

BEYŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Rıdvan Şenyurt, yayımladığı kutlama mesajında Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Adil Bayındır ile muhtar seçilen isimleri tebrik etti.

31 Mart'ta yapılan seçimlerde sandıklardan kendisine 3622 oy çıkan ve yüzde 8,08'lik bir oy dilimi elde eden Şenyurt, resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Beyşehir Belediye Başkanlığını 5'inci kez kazanan Adil Bayındır'ı kutladı. Şenyurt, seçmenlere de teşekkür etti.

Şenyurt, mesajında şu cümleleri kullandı:

"Sonuçlanan yerel seçimlerin memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.

67 mahallemizin tamamında bizleri nezaketle karşılayan ve teveccüh gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Kazanan Belediye Başkanı Adil Bayındır'ı ve muhtarlarımızı tebrik eder, başarılar dilerim.

Benimle birlikte yol yürüyen başta Sefa Başkanım olmak üzere, kıymetli yönetim kurulu üyelerine, meclis üyesi adaylarımıza, partililerime ve bize gönül verip 67 mahallede koşturan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün eserlerinden biri olan Ulu Çınar CHP'de mücadele etmeye her daim devam edeceğim."

CHP ilçe Baaşkanı Sefa Akar'da yaptığı açıklamada: 

"Yerel seçimler geride kaldı.

Beyşehir'de kazanan AKP ve Belediye Başkanı Adil Bayındır ile tüm muhtarlarımızı tebrik ederim. Yarışan tüm partilerin ve adayların emeğine sağlık. Seçimlerin bölgemizde sorunsuz geçmesi mutluluğumuzdur. Tüm seçilmişlerin seçim sürecinde vaat ettiklerini takip etmek ise görevimizdir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazanma iddiasıyla yola çıkıp Ecz.Rıdvan Şenyurt ve Belediye Meclis Üyelerimizle bu yarışa kalite kattık. Dilediğimiz sandık sonucunu alamamakla birlikte 120 gün süren kampanyamızda 67 mahallemizin tamamında gönüllere dokunduk. Seçim sonuçlarını parti olarak kurullarımızda değerlendireceğiz; fakat bunu sosyal medyada yapmayacağız. Kampanya süresince birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum yol arkadaşlarıma, bize kucak açan tüm hemşehrilerimize, oy veren - vermeyen tüm Beyşehirli'lere teşekkür ederim" dedi..

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Şenyurt:, "Mücadelem, Devam, Edecektir",
Yorumlar
Haber Yazılımı