Haber Detayı
10 Nisan 2022 - Pazar 14:28 Bu haber 4920 kez okundu
 
Başkan Altay, Şehit Ailesini Evinde Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.
Güncel Haberi
Başkan Altay, Şehit Ailesini Evinde Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Başkan Altay, kendisine eşlik eden AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, Başkan Yardımcısı Mehmet Ekiz, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Unutmaz Bahçeci, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Ahmet Taşkın’la birlikte bir şehit ailesini evinde ziyaret etti.

Altay, 12 Mayıs 2016 tarihinde Mardin’in Nusaybin kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada yaralandıktan sonra tedavi gördüğü GATA’da şehit düşen Beyşehirli Piyade Uzman Çavuş Abdullah Şimşek’in Beyşehir kent merkezindeki baba ocağını ziyaret ederek, babası Veli Şimşek ve annesi Gülsüm Şimşek’le biraraya geldi.

Altay, sohbet ettiği, hal ve hatırını sorduğu şehit anne ve babası Şimşek'in ramazan ayını da tebrik etti.

Başkan Altay, şehit ailesi ziyaretinin ardından ilçe merkezinde bazı esnafları da ziyaret ederken, işyeri sahiplerinin yanısıra yolda karşılaştığı vatandaşların da ramazanını kutladı.

Beyşehir ziyaretine ilişkin görselleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Altay, “Seydişehir’de Ayşe hanıma geçmiş olsun dedik, Beyşehir’de de Şehit babası Veli Şimşek'i ziyaret ettik.

İçinde bulunduğumuz mübarek zaman ve saatlerde duamız olsun; Allah, tüm hastalarımıza şifa versin. Vefat edenlerimize, mezarı kaybolmuşlara ve şehitlerimize rahmet etsin.Beyşehir ziyaretimizde görüşemediğimiz tüm Beyşehirli hemşehrilerime de buradan selamlarımı iletiyorum”ifadelerine yer verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Altay,, Şehit, Ailesini, Evinde, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı