Haber Detayı
09 Nisan 2022 - Cumartesi 15:25 Bu haber 5728 kez okundu
 
İlçelerin Esnaf Odalarının Başkanları Beyşehir'deki İftarda Buluştu
BEYŞEHİR - Konya’nın birbirine yakın bazı ilçelerinin esnaf odaları başkanları Beyşehir’de düzenlenen iftar programında buluştu.
Güncel Haberi
İlçelerin Esnaf Odalarının Başkanları Beyşehir'deki İftarda Buluştu

BEYŞEHİR -Konya’nın birbirine yakın bazı ilçelerinin esnaf odaları başkanları Beyşehir’de düzenlenen iftar programında buluştu.

Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KONESOB) tarafından Beyşehir’de bir restoranda düzenlenen iftar programında ilçelerin oda başkanları biraraya geldi.

Programa, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhlis Bülbül, Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Faruk Aydın, Hüyük Şoförler ve Esnaf Odaları Başkanı Serdar Uzal, Derebucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kenan Almaz, Üzümlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Durmuş Ali Özyörük, Seydişehir Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ile esnaf odalarının yönetim kurulu üyeleri, genel sekreter ve odaların sekreterleri katıldı.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, yaptığı konuşmada, Beyşehir’deki iftar programında esnaf odaları olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisini teşkil ettiklerini belirterek katılan tüm oda başkanları ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İlçelerin, Esnaf, Odalarının, Başkanları, Beyşehir'deki, İftarda, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı