Haber Detayı
05 Şubat 2020 - Çarşamba 17:28 Bu haber 5481 kez okundu
 
Başkan Bayındır, başarısı sporcularımızı tebrik etti
BEYŞEHİR - Milli sporcumuz Zeliha Ağrıs, Belediye Başkanı Adil Bayındır’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Spor Haberi
Başkan Bayındır, başarısı sporcularımızı tebrik etti

BEYŞEHİR - Milli sporcumuz Zeliha Ağrıs, Belediye Başkanı Adil Bayındır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Şampiyon Sporcuyu makamında ağırlayan Başkanı Adil Bayındır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ağrıs’ı başarısından dolayı tebrik etti.

Beyşehir’de Zeliha Ağrıs’ların çoğalması gerektiğini vurgulayan Başkan Bayındır, Zeliha’mız ilçemize örnek olsun, diğer çocuklarımızın ve gençlerimizin örnek çıtası olsun şeklinde konuştu.

Başkan Bayındır, 2020 Tokyo Olimpiyat oyunlarına hazırlanan kadın tekvando milli takımımız ile Dubai Turnuvasında bronz madalya ile ilçemizi ve bizleri gururlandıran toprağımızın çocuğu Zeliha Ağrıs kızımızı gönülden tebrik ediyorum. Kızımızı yetiştiren ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. İlçemizi temsil eden Beyşehirli tüm milli sporculara başarı ve sağlık diliyorum” dedi.

Başkan Bayındır, bir diğer gururumuz olan ve İstanbul’da yapılan uluslararası Turkısh Open Tekvando Şampiyonasında başarı elde eden Fatma Keleş’i kutladı.

Bayındır, “Keleş’in İstanbul’da yapılan uluslararası Turkısh Open Tekvando Şampiyonasında bronz madalya kazanarak İsveç’e gitmeye hak kazanan, toprağımızın yetiştirdiği Beyşehir’imizin temsilcisi Fatma Keleş kızımız bizlerin gururu olmuştur. Ailesine ve hocalarına böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. İsveç’teki maçında kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Bayındır,, başarısı, sporcularımızı, tebrik, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı