Haber Detayı
07 Ağustos 2018 - Salı 11:08 Bu haber 6198 kez okundu
 
Başkan Özaltun’a Teşekkür Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir Kurucuovalılar Mahallesi Heyeti, Beyşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun’a Teşekkür Ziyareti

BEYŞEHİR - Kurucuovalılar Derneği Başkanı Mesut Can ve Kurucuova Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıparmak beraberindeki dernek yönetimindeki isimlerle beraber Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

Can ve Altıparmak, Beyşehir Belediyesi’nin Kurucuova Mahallesi’ne talep ettikleri hizmetleri  yerine getirmesinden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özaltun da Beyşehir’in 67 mahallesi gibi Kurucuova Mahallesi’ne de İlçe Belediyesi olarak hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yöredeki etkinlikler vesilesiyle Kurucuovalı hemşerilerimizle son buluşmamızda gerek dernek yöneticilerimizden, gerek muhtarlığımızdan, gerekse yerinde dinlediğimiz vatandaşlarımızdan gelen tüm talepleri değerlendirerek Belediye olarak yerine getirmenin gayretini gösterdik. Amacımız, tabii ki insanımıza, memleketimize hizmet etmek. Bundan sonra da inşallah ilçemizin her köşesine hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’a, Teşekkür, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı