Haber Detayı
29 Ağustos 2017 - Salı 08:45 Bu haber 3952 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Kapalı Hayvan Pazarı Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kurban bayramı öncesinde kurbanlık satışı yapılan kapalı hayvan Pazar yerini ziyaret etti.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun’dan Kapalı Hayvan Pazarı Ziyaret

BEYŞEHİR - Özaltun, kendisine eşlik eden Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz ve belediyenin bazı birim müdürleri ile birlikte Soğla bölgesindeki Pazar yerini gezdi.

        Pazar yerinde kurbanlık satıcıları ve vatandaşlarla biraraya gelen, “hayırlı işler” dileğinde bulunan ve kurban bayramını tebrik ederek, varsa  taleplerini dinleyen Özaltun,  bazı vatandaşlarla satıcıların yaptığı pazarlığa da ortak oldu,  her iki tarafın fiyatı konusunda anlaşma sağlamasına yardımcı oldu.

        Özaltun, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, yürütülen çalışmalarla büyük bölümü  kapalı hale getirilen hayvan pazarındaki faaliyetlere değindi.

       Hayvan pazarından yararlanan besicilerle vatandaşların talebi doğrultusunda hareket ederek bu alanı kapalı bir Pazar yeri haline dönüştürdüklerini vurgulayan Özaltun, bunun için Hal İçi’nde bulunan ve Konya Büyükşehir Belediyesi ile Beyşehir Belediyesi işbirliği halinde hayata geçirilecek  yeni katlı otopark ve Pazar yeri  projesi nedeniyle bu alandan sökülen çelik konstrüksiyonu değerlendirdiklerini söyledi.

        Buradaki çelik konstrüksiyonun bir bölümü ile Cumartesi günleri Pazar yeri kurulan semt pazarının  üzerini, kalan kısmı ile de Soğla’daki hayvan pazarı alanının üzerini kapattıklarını anlatan Özaltun, şunları kaydetti: “Şimdi hem satıcılarımız hem de vatandaşlarımız yürüttüğümüz bu çalışmalardan dolayı bizlere dua ediyorlar. Çünkü, daha önce bu alanlar açık Pazar yeri idi ve alışveriş esnasında hem vatandaşlarımız, hem de satıcılarımız birtakım zorluklar yaşıyorlardı.

         Şimdi yürütülen bu çalışmalarla daha modern ve kapalı bir hayvan pazarına ilçemizi kavuşturduk. Bir  ‘Allah razı olsun’ demeleri, bizler için yeterli geliyor ve bu sözleri bizler için hazine değerinde. Dolayısıyla bu tür dualarını eksik etmemelerini istiyoruz. Çünkü, onlar dualar ettikçe, bizlerde bu tür yeni hizmetleri ilçemiz adına yapmaya devam ediyoruz, yapmayı sürdüreceğiz.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’dan, Kapalı, Hayvan, Pazarı, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı