Haber Detayı
14 Nisan 2018 - Cumartesi 10:15 Bu haber 9700 kez okundu
 
Başkan Özaltun Okulları Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, bazı okulları ziyaret eden Belediye Başkanı Murat Özaltun taleplerini dinlediği öğrencilere çeşitli müjdeler verdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Başkan Özaltun Okulları Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde bulunan bazı ilk ve orta öğretim kurumlarını ziyaret etti.

       Vali Kemal Katıtaş Anadolu Lisesi, Seyfettin Süleyman Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fetullah Bayır Fen Lisesi, Kamil Akkanat Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Atatürk ve İhsan Kabadayı İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Özaltun, okulda görev yapan idareci, öğretmen ve öğrencilerle biraraya geldi.

       Eğitim kurumlarının idarecileri  ve öğrencilerle sohbet ederek eğitim gördükleri  okullarına yapılmasını istediği talepleri de dinleyen Özaltun, bazı okullarda hitap ettiği öğrencilere eğitim yaşamlarıyla ilgili çeşitli tavsiye ve nasihatlarda bulundu. Özaltun, İhsan Kabadayı İlkokulu’na çok amaçlı bir spor sahasının yapımının sözünü verirken, bazı okullarda ise okul bahçesi çevre düzenlemesi, kamelya ihtiyacının karşılanması ve sıcak asfalt gibi  çalışmalar  vb. gelen istekleri yerine getireceklerini söyledi. Özaltun, bazı okullarda öğrencileri Belediye tarafından ilçe dışı kültür gezilerine götürme sözü de verdi.

       Özaltun, öğrencilere mutlaka bir hedefleri olması yönünde nasihatta bulunurken, “Gözünüzde hiçbir şeyi büyütmeyin. Sadece çalışın ve azmedin, hedefleriniz olsun, hedeflerinizi de yüksek tutun. Sizler bizim için çok ama çok önemlisiniz. Çünkü, bizden sonra bu makamlara, bu yerlere sizler geleceksiniz. O yüzden, gençlik bizim için çok önemli, ne istiyorsanız bizden isteyin. Onun için buradayız, okullarımızı geziyoruz. Siz on istersiniz belki biz birini yaparız veya imkanımız varsa onunu birden yaparız.  Siz yeter ki, talep edin isteyin.  Şimdi bazı okullarımızı ziyaret ettik, gittiğimiz her okulda da öğrencilerimize bazı müjdeler verdik. Müjdeler vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun, Okulları, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı