Haber Detayı
31 Ağustos 2017 - Perşembe 11:22 Bu haber 4342 kez okundu
 
Başkan Özaltun’un Kurban Bayramı Mesajı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Bayramlarımız; yaşamımızı zenginleştiren, bizi biz yapan değerlerimizi bir kez daha hatırlayarak toplumsal birlikteliğimizin güçlendiği çok özel ve müstesna günlerdir" dedi.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun’un Kurban Bayramı Mesajı

BEYŞEHİR - İdrak edeceğimiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplumsal hayatımızda büyük bir önem taşıyan, birlik ve beraberliğimizin temel yapı taşlarından olan bayramların öneminin iyi idrak edilmesi gerektiğini ifade etti. Özaltun, mesajında şu cümlelere yer verdi: "Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, inanç, örf, adet, gelenek ve göreneklerin sergilendiği, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, birlik ve beraberliğimizin sıkı, diri ve dirlik içinde yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile olduğu gibi, acımızı, hüznümüzü, yalnızlığımızı da paylaştığımız müstesna zaman dilimleridir. Bayramlarımız; yaşamımızı zenginleştiren, bizi biz yapan değerlerimizi bir kez daha hatırlayarak toplumsal birlikteliğimizin güçlendiği özel günlerdir. Kurban Bayramı, dostluk ve kardeşliğin, komşuluk ve muhabbetin bayramıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Samsunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, esenlikler diliyorum"

      Bu arada, Özaltun, kurban bayramının 1. günü olan 1 Eylül Cuma günü Cuma Namazına müteakip tarihi Eşrefoğlu Camisi önünde düzenlenecek olan resmi bayramlaşma programına ise tüm Beyşehirliler’i davet etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun’un, Kurban, Bayramı, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı