Haber Detayı
05 Mayıs 2024 - Pazar 18:18 Bu haber 25466 kez okundu
 
Başkan Şanal: “Beyşehir Sağlık Alanında Altın Döneme Giriyor”
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, “Beyşehir, sağlık alanında altın döneme giriyor” dedi.
Sağlık Haberi
Başkan Şanal: “Beyşehir Sağlık Alanında Altın Döneme Giriyor”

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, “Beyşehir, sağlık alanında altın döneme giriyor” dedi.

Şanal, yaptığı yazılı açıklamada; Beyşehir Devlet Hastanesi’nde eksik uzman hekim kadrolarının tamamlanarak eksik branşların kalmadığını belirtti.

Şanal, geçtiğimiz hafta başkentte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık’ı Beyşehir heyeti olarak yaptıkları ziyaret hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ziyaretlerde Sağlık Bakanlığından Beyşehir Devlet Hastanesi’nin eksik uzman hekim kadrolarına atama taleplerini ilettiklerini aktaran Şanal, ardından bununla ilgili olumlu gelişmelerin yaşandığını belirterek, “Bu kapsamda Bakanlığımız tarafından açılan uzman hekim kadroları ile birlikte hastanemize kardiyoloji, üroloji, kulak burun boğaz, ortopedi ve travmatoloji, radyoloji, kadın ve doğum uzmanı olmak üzere 6 ayrı branşta uzman hekim kadrosu açılmıştır. Yeni doktorlarımız bir ay içerisinde hastanemizde göreve başlayacak” ifadelerine yer verdi.

“BEYŞEHİR, TARİHİNİN EN YÜKSEK UZMAN HEKİM SAYISINA ULAŞACAK”

Şanal, açılan uzman hekim kadrolarıyla beraber hastanenin uzman hekim kadrosunun tamamlandığını belirterek, “Gelen uzman hekimlerimizle birlikte hastanemizde eksik branş kalmayacak ve Beyşehir, tarihinin en yüksek uzman hekim sayısına, yani 45 uzman hekim sayısına ulaşmış olacaktır” dedi.

SAĞLIK ALANINDA YENİ YATIRIM MÜJDESİ…

Şanal, sağlık alanında çok kısa zamanda çok önemli bir müjdelerinin  olacağını da vurgulayarak, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Ayrıca sağlık alanında 6 aydır yürüttüğümüz yoğun çalışmalarla, yapacağımız hizmetlerin alt yapısını oluşturduğumuzu ve daha sonra da inşallah müjdesini vereceğimiz titizlikle yürüttüğümüz bir diğer önemli hizmetleri de çok kısa zamanda Beyşehir kamuoyu ile paylaşacağımızı ümit ediyorum.

Bu vesile ise Beyşehir’de sağlık hizmetlerinin altın dönemini hep beraber yaşayacağımızı belirtmek istiyorum.

 Bu hizmetlerin sağlanmasında bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Mustafa Akış’a, Sağlık Bakan Yardımcımız Kürşat Kırbıyık’a Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Koç’a, Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimimiz Sıtkı Küçükbuzcu’ya Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a, Konya İl Teşkilatımıza, Ak Parti Konya Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Şanal:, “Beyşehir, Sağlık, Alanında, Altın, Döneme, Giriyor”,
Yorumlar
Haber Yazılımı