Haber Detayı
15 Ocak 2015 - Perşembe 14:39 Bu haber 4677 kez okundu
 
Başkan Özaltun, Karla Mücadele Ekibine Teşekkür Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yoğun kar yağışıyla birlikte karla mücadelede 24 saat aralıksız çalışarak üstün performans gösteren personelle biraya geldi.
Eğitim-Kültür Haberi
Başkan Özaltun, Karla Mücadele Ekibine Teşekkür Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi kademe biriminde gerçekleşen toplantıya Başkan Murat Özaltun ile birlikte Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Göksu, Fen İşleri Müdürü Naci Habir, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki 100 kişilik karla mücadele ekibi katıldı.
        Beyşehir’in 67 mahallesinde büyük bir özveri göstererek en kısa sürede tüm yolları açan, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için uyumadan çalışan personele teşekkür eden Başkan Özaltun, “Herkesin bildiği üzere ilçemize son on beş yılda yağmayan kar yağdı ve sizler yirmi dört saat fedakârca çalışarak vatandaşlarımızı mağdur etmemek için caddeleri, yolları, kapı önlerini, okul bahçelerini açarak ulaşımın aksamaması için ellinizden geleni yaptınız; hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bu zaman diliminde siz personelimizin gece gündüz çalışmasını göz ardı ederek sanal ortam üzerinden birtakım eleştiri yazıları geldi, ‘kapılarımızın önü açılmıyor, caddelerimiz, yollarımız kapalı’ şeklinde. Ben bizzat kendim şikâyet gelen caddeleri sokakları gezdim ve kapalı bir cadde sokak yoktu. Kimsenin personelimin bu fedakârlığını göz ardı edip eleştirmesini kabullenemem.” dedi.
       Personelin sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Bu gayretleriniz ve başarılarınız sadece teşekkürle kalmayacaktır. Sizler sadece kar ile mücadelede değil, yaz kış demeden bu fedakârca çalışmanızı devam ettirdiğiniz sürece ben de kanunların bana verdiği imkânlar dâhilinde sizlerin hep arkasında olacağım ve gereken desteği göstereceğim.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, yoğun, kar, yağışıyla,
Yorumlar
Haber Yazılımı