Haber Detayı
16 Ocak 2015 - Cuma 09:44 Bu haber 16277 kez okundu
 
Beyşehir'in Sultanları İkinciliğe Ulaştı
BEYŞEHİR - Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı 200 den fazla takımın katılımıyla Konya ilinde gerçeklesen voleybol maçlarında ilçemizi ve bölgemizi başarı ile temsil ederek il ikincisi oldu.
Spor Haberi
Beyşehir'in Sultanları İkinciliğe Ulaştı

BEYŞEHİR - Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı (Anadolu Öğretmen) Konya'da düzenlenen genç kızlar voleybol maçları sonrasında 200 takımı geride bırakarak ikincilik kupasını kaldırdı.
        Beyşehir de genç kızlar kategorisinde bu başarının bir ilk olduğunu dile getiren Beden Eğitimi Oğretmeni Nazif Parlak, 2 takımın gitmesi durumunda ilimizi bölge maçlarında temsil edeceklerini belirterek, bu süreçte bize her zaman destek veren başta okul müdürümüz İrfan Karabacak olmak üzere  öğrenci  velilerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim dedi. 
        Cahit Zarifoğlu Anadolu lisesinin akademik başarının yanında, diğer alanlarda da başarılı bir okul olduğunu dile getiren okul müdürü İrfan Karabacak, "zihinsel ve fiziksel olarak sağlıklı bireyler yetiştirmenin en az ders başarısı kadar önemli olduğunu belirtti, Okulun her alanda başarılı olması için her zaman ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren İrfan Karabacak bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz  ve tüm sporcu öğrencilerime teşekkür ederim" dedi.
        Başarıya ulaşan takım kadrosu: Havva Öngül,  Hatice Kübra Akın,  Rabia Sürücü,  Beyza Özbaş,  Fatmanur Şahin,  Ayşe Uğur,  Hatice Özbaş,  Elif Aslıhan Topcu,  Betül Zeybek,  Zeynep Akbıyık, Antenör: Beden Eğitimi Öğretmeni Nazif Parlak

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Cahit, Zarifoğlu, Anadolu, Lisesi, Kız, Voleybol, Takımı, 200, den,
Yorumlar
Haber Yazılımı