Haber Detayı
14 Mayıs 2014 - Çarşamba 22:38 Bu haber 6682 kez okundu
 
Başkan Özaltun tekvandocuları ödüllendirdi
BEYŞEHİR - Bu yıl katıldıkları çeşitli şampiyonalarda kilolarında derece elde ederek büyük başarılara imza atan, aralarında milli sporcuların da yer aldığı tekvandocular çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Spor Haberi
Başkan Özaltun tekvandocuları ödüllendirdi

          BEYŞEHİR - 06-08 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir’de yapılan Milli Eğitim Bakanlığı Liseler Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda genç bayanlar kategorisinde kilosunda şampiyon olan Fatma Nur Canan, Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu Antrenörü Nafiz Çakır ve Canan’ın ailesini makamında kabul eden Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehirli tekvandocuların genç yaşta önemli başarılara imza attığını ve bu başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade etti.
           Başarılarından dolayı Fatma Nur Canan, Ali Sarı ve Zeliha Ağrıs’ı tebrik eden Başkan Özaltun, “Beyşehir adına gerçekten gurur duyduğumuz bir tablo; bu başarıların diğer gençlerimize de örnek olmasını temenni ediyorum. Her branştaki başarılı sporcularımıza desteklerimiz artarak devam edecek. Avrupa, dünya, olimpiyat şampiyonalarında başarı gösteren Beyşehirli sporcularımıza daha büyük ödüller vereceğiz. Sporcularımızın başarısında büyük emekleri olan antrenörlerini, ailelerini ve emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamı diliyorum.” dedi.
            Başkan Murat Özaltun, ziyaretin sonunda Liseler Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda genç bayanlarda kilosunda şampiyon olan Fatma Nur Canan’a hediyesini takdim ederken, ziyarete katılamayan Azerbaycan'da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda, kilosunda Avrupa üçüncüsü olan Ali Sarı ve İsveç Open Tekvando Şampiyonası’nda ikinci olan Zeliha Ağrıs’ın ödüllerini antrenör Nafiz Çakır aldı.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , yıl, katıldıkları, çeşitli, şampiyonalarda, kilolarında, derece, eld
Yorumlar
Haber Yazılımı