Haber Detayı
28 Mart 2019 - Perşembe 17:11 Bu haber 20277 kez okundu
 
Bayındır; Söz Vermiştik... Açıklıyoruz!
BEYŞEHİR - Bağımsız Beyşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Adil Bayındır Söz Verdiği 3 Entegre Fabrika Sözünden Birini Açıkladı.
Siyaset Haberi
Bayındır; Söz Vermiştik... Açıklıyoruz!

BEYŞEHİR - Bağımsız Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, İçerişehir ve Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Bayındır, söz verdiği 3 entegre fabrika sözünden birini açıkladı .

Bayındır ; bizde özgüven var, bizim şehrimizin yetiştirdiği değerlerimiz var.

Bölgemizin gururu Beyteksi şehrimize nasıl kazandırdıysak yine aynı metotla İzmir’de , İstanbul’da , Avrupa da marka olmuş iş adamlarımızı Beyşehir’imize kazandıracağız.

Biz 3 fabrika demiştik;  bunlardan birisi entegre tekstil fabrikası ,birisi entegre otomotiv yedek parça fabrikası , birisi de entegre mermer fabrikası demiştik. 3 fabrika şehrimizde yaklaşık 4500 hemşehrime istihdam sağlayacak .

Ayrıca bu açıklamamızdan sonra İstanbul, İzmir ve Avrupa da olan değişik sektörlerdeki iş adamlarımızdan da telefonlar aldık . Beyşehir’e seve seve yatırım yapmaya hazır olduklarını söylediler.

Şimdi sizlere sözünü verdiğim üç fabrikadan birisi olan entegre mermer fabrikasını yapacak olan firmanın sektöründe dünyaca ünlü Hindistan menşeli OMKAR MARBLE olduğunu açıklıyorum .

OMKAR MARBLE şehrimizde entegre mermer fabrikasını yapacaktır . Bizler ne söylüyorsak bunlar bir ADİL BAYINDIR sözüdür …

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bayındır;, Söz, Vermiştik..., Açıklıyoruz!,
Yorumlar
Haber Yazılımı